Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vastuullisuus yhdistää – Voimisteluliitto ja Piruetti jatkavat pitkäaikaista yhteistyötä
22.03.2021

Vastuullisuus yhdistää – Voimisteluliitto ja Piruetti jatkavat pitkäaikaista yhteistyötä

 

Piruetti on voimisteluvaatetuksen edelläkävijä Suomessa ja tuttu tuotemerkki monelle voimistelijalle. Piruetti onkin kulkenut suomalaisen voimistelun mukana jo vuosikymmeniä, ja edelleen la Pirouette -tuotemerkin asujen valmistus tapahtuu Suomessa. Voimisteluliitto arvostaa suomalaista käsityötä viestien samalla myös nuorille voimistelijoille kotimaisuuden tärkeydestä ja vastuullisuudesta. Tämän vuoksi onkin hienoa, että yhteistyö Piruetin kanssa jatkuu myös ainakin vuoden 2024 loppuun asti. 

”Kotimaisuus on meille iso arvo”

Piruetti on voimistelulajeista rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun maajoukkueiden yhteistyökumppani. ”On hienoa, kun maajoukkuetason voimistelijat edustavat Suomea maailmalla Suomessa valmistetuissa vaatteissa”, iloitsee Piruetin toimitusjohtaja Susanna Etula. Myös Voimisteluliiton rytmisen voimistelun lajipäällikkö Emma Tast kertoo maajoukkueiden kantavan ylpeydellä Piruetin vaatteita: ”Piruetin tuotteet ovat äärettömän hyviä ja kestäviä harjoitteluun. Lisäksi tuotteen kotimaisuus on meille iso arvo”. Susanna kertoo, että tulevaisuudessa materiaalien kehittyminen ja ekologisuus ovat yhä tärkeämmässä asemassa ja Piruetti on mukana tässä kehityksessä. 

Huippuvoimistelijoiden lisäksi Piruetti on läsnä jokaisen voimistelijan ja tanssijan arjessa. Seuroille suunnatusta seurakaupasta on helppoa tehdä yhteistilauksia ja valikoimasta löytyy vaatteita niin treeneihin kuin kisoihinkin sekä monipuoliset välineet ja varusteet voimisteluun. Piruetin verkkokauppa tavoittaa koko Suomen ja nykyisin myös ulkomaat, joten myös kansainvälistyminen siintää Piruetin tulevaisuuden suunnitelmissa.

Piruetti tarjoaa valikoimastaan -10 % alennuksen kaikille Suomen Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenille. Ostoksia voit tehdä Piruetin myymälöissä tai verkkokaupassa. Lue lisää ja siirry ostoksille.

Voimisteluliitto kiittää Piruettia yhteistyöstä ja tuestanne suomalaisen huippuvoimistelun mahdollistamiseksi!

 

Kuva: Rytmisen voimistelun nuorten maajoukkue 

 

Lisätietoja:
Jaana Hyrkäs
Yhteyspäällikkö / Suomen Voimisteluliitto
p. 050 3447514

Susanna Etula
Managing Director / Piruetti Oy
p. 050 5656000

 

 

Uutisen pääkuva: Rytmisen voimistelun maajoukkue (2020)

Haku