Voimisteluliiton yhteistyökumppanit

 

Piruetti

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille 10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista.

Verkkokauppa: 
Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, kirjoita "minulla on kampanjakoodi" -kenttään koodi VOIMISTELU, merkitse vielä seurasi nimi viestikenttään. Alennus näkyy ostoskorissa välittömästi.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(a)piruetti.fi.

Piruetin liikkeet:
-10 % alennuksen saa näyttämällä seuran jäsenkorttia tai maksukuittia jäsenmaksusta.

NBI Nordic Beauty Import Oy

NBI Nordic Beauty Import Oy ja heidän verkkokauppa nobebeauty.fi tarjoaa voimistelijoiden jokapäiväiseen arkeen sopivat kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteet. Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät muun muassa seuraavat hittituotemerkit: beautyblender, invisibobble, KOCOSTAR, Tangle Teezer, TONYMOLY sekä monia muita. Tutustu verkkokauppaan osoitteessa www.nobebeauty.fi.

Seuroilla ja joukkueilla on nyt mahdollisuus tienata supersuosittujen brändien avulla rahaa oman toiminnan tukemiseksi. Lue lisää täältä.

Kuortaneen urheiluopisto

Kuortane Olympic Training Center tarjoaa huippuolosuhteet telinevoimisteluun!

Kuortaneen Urheiluopisto on telinevoimistelun valtakunnallinen valmennuskeskus. Valmennuskeskus tarjoaa olympiatasoiset harjoitusolosuhteet ja asiantuntemuksen telinevoimistelun harjoitteluun ja lajissa kehittymiseen. Toimimme käytännön valmennuksen, valmentajakoulutuksen, testauksen ja huippuolosuhteiden kehittämisen etujoukoissa. Käytössämme on kansainvälisen tason tietotaito, maan parhaat kouluttajat, nykyaikaiset puitteet sekä edelläkävijän laitteet ja tekniikka.

Myyntipalvelustamme varaat kätevästi voimisteluleirit! 
puh. 06-5166 253
www.kuortane.com 

Leirien lisäksi järjestämme lajia aktiivisesti harrastaville nuorille Training Campeja! Training Campeillä yhdistyy lajiharjoittelu mukavaan liikunnalliseen oheisohjelmaan. Lue lisää Training Campeista!

 

Mia-tuote

Kotimainen urheiluvaatevalmistaja Mia-Tuote Oy tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille miastore-verkkokauppaan -10% alennuksen. Alennuksen saa normaalihintaisista perusmalliston tuotteista, poislukien nilkka-ja rannepainot.

http://www.miastore.fi/
Alennuskoodi: voimistelu

 Yksilöllisissä seuravaate, edustus - ja kisapukutilauksissa ota yhteyttä Mia-Tuotteen asiakaspalveluun:
miatuote@miatuote.fi tai soittamalla numeroon: 03-211 0700


Varainhankintamahdollisuudet seuroille

Tutustu myös yhteistyökumppaneiden tarjoamiin varainhankintamahdollisuuksiin.

Kaikki yhteistyökumppanit