Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vastaa ja vaikuta!
04.08.2021

Vastaa ja vaikuta!

Nainen tietokoneella

Voimistelun uusi strategiakausi käynnistyi vuoden 2021 alussa. Nyt kerätään seuratoimijoiden näkemyksiä Voimisteluliiton palveluista. Kysely on ns. seurantakysely, eli huomattavasti vuosi sitten tehtyä asiakastyytyväisyyskyselyä kevyempi ja nopeampi täyttää. Kyselyssä arvioidaan liiton palveluja kuluneen kauden (syksy 2020 – kevät 2021) ajalta. Kyselyn vastauksia hyödynnetään valittujen toimenpiteiden toimivuutta arvioitaessa ja seuraavan kauden toiminnansuunnittelussa. 

Kyselyyn vastataan nimettömästi. Vastausten käsittelyä varten keräämme kuitenkin joitakin perustietoja seurasta. Tietojen perusteella ei pysty selvittämään yksittäisen vastaajan seuraa eli vastaaminen on täysin anonyymiä. 

Kaikkiin osioihin ei ole välttämätöntä vastata, vaan kyselyssä voi liikkua osiosta toiseen ja vastata vain itselle tuttuihin / omaa seuraa koskeviin osioihin. Lomaketta, jonka täyttäminen on aloitettu, ei voi tallentaa, joten vastaamiseen kannattaa varata noin parikymmentä minuuttia. Kyselylinkkiä voi välittää seurassa eteenpäin.

Vastausaikaa on 29.8. asti. Vastaamaan pääset tästä linkistä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Lisätietoja seurakehityspäällikkö Tiina Saulilalta, tiina.saulila(a)voimistelu.fi .

Haku