Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Valmiskoreografiat ja malliosat apuna kilpailuohjelman rakentamiseen lastensarjoissa
11.01.2023

Valmiskoreografiat ja malliosat apuna kilpailuohjelman rakentamiseen lastensarjoissa

Joukkuevoimistelun lasten 8-10-vuotiaiden ja 10-12-vuotiaiden kilpailusarjoihin on luotu valmiit koreografiat, jolla joukkueet voivat osallistua vuodesta 2023 lähtien vapaa- ja välinesarjojen kilpailuihin.  

(Päivitetty 19.1. 10-12v ohjelman julkaisu)

Lasten sarjojen valmiskoreografioiden tavoitteena on helpottaa uusien seurojen ja joukkueiden mukaan pääsemistä kilpailujärjestelmään.

Valmiskoreografiat 

8-10-vuotiaiden sarjan valmiskoreografia on julkaistu. Ohjelman video, musiikki ja ohjeet löytyvät uudistuneesta materiaalipankista. Koreografian on laatinut Virve Arjanne. 

10-12-vuotiaiden sarjan valmiskoreografia on nyt julkaistu. Ohjelman video, musiikki ja ohjeet löytyvät uudistuneesta materiaalipankista. Koreografian ovat laatineet Katri Kukkola ja Jenni Merra. Tarkemmat video-ohjeet päivitettään pian!

Mallitekniset ohjelman rakentamisen apuna 

Lisäksi Voimisteluliiton materiaalipankista löytyy teknisten osien malliosat 8-10-vuotiaiden ja 10-12-vuotiaiden sarjoihin.  

Malliosilla on pyritty tekemään ohjelman teknisten osien sommittelu mahdollisimman helpoksi ja auttamaan sääntöjen ymmärtämistä etenkin aloittelevilla koreografeilla ja valmentajilla. Lisäämällä kaikki videoiden sarjat ohjelmaan pystyy varmistamaan teknisten osien löytymisen ohjelmasta. Malliosat ovat vapaasti kaikkien käytettävissä ja niistä voi hyödyntää joko kaikkia tai valita vain osan joukkueelle. Osia on myös mahdollista vaikeuttaa ja varioida joukkueen taitotason mukaan. 

 

Kuva: Flex Pre Jr / Jukka Hämeenniemi 

Haku