Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Välineet ja telineet salille rahtikuluitta – ennakkotilaa nyt
02.12.2021

Välineet ja telineet salille rahtikuluitta – ennakkotilaa nyt

Onko seurallasi tarvetta teline- tai välinehankintoihin? Enää reilu 6 kuukautta ja Gymnaestrada Tampere -22, kesän huikein liikkeen ja voimistelun suurtapahtuma, on käynnissä.

Gymnaestrada Tampereella on ensimmäisen kerran myös Voimisteluliiton ja Unisportin yhteistyössä toteutettava Voimistelukoulun – Unisport Arena. Tämä innostava kokeilupiste tulee olemaan kaikille avoin voimisteluympäristö koostuen erilaisista ja eri ikäryhmälle suunnitelluista voimistelun ja perusliikuntataitojen kehittämiseen inspiroivasta alueesta.

Voimistelukoulun Unisport Arenalla käytetään pääasiassa Unisportin telineitä/välineitä ja mattoja, joita seuroilla on nyt mahdollisuus varata ennakkoon sekä hankkia käyttöönsä tapahtuman jälkeen kilpailukykyseen hintaan ilman rahtikustannuksia.

Seuroilla on nyt mahdollisuus tilata välineitä edullisempaan hintaan 0€:n rahtikuluilla.

Ennakkovaraus

Ennakkovaraus Lyytin kautta

Ennakkovarausaika 1.12.2021-31.3.2022.

Lisätietoja sekä tarjouspyynnöt isommista kokonaisuuksista: Eino Pankkonen eino.pankkonen(@)uniport.fi

Voimisteluliiton yhteyshenkilö

Satu Åkerlund satu.akerlund(@)voimistelu.fi

Tilaus- ja toimitusehdot

1.      Tuotteet varataan tilausjärjestyksessä ja tilaaminen tapahtuu ainoastaan siihen tarkoitetulla lomakkeella (Lyyti)

2.      Tilaajalta laskutetaan 30% hinnasta heti ennakkovaraamisen jälkeen

3.      Tilatut tuotteet toimitetaan ensin käyttöön Voimistelukoulun Unisport Arenalle Gymnaestrada Tampere tapahtumaan (9.-12.6.2021)

4.      Tilaaja sitoutuu noutamaan tilaamansa välineet (12.6.2021.) Tampereen Gymnaestrada –22 tapahtuman jälkeen erikseen ilmoitettavana klo aikana Tampereen Messukeskuksen D-hallista (Voimistelukoulun Unisport Arena)

5.      Loppulaskun eräpäivä on 31.5.2021

Haku