Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Vaikuttajaverkostoon ja Tähtiseura-kehittäjäverkostoon haetaan täydennystä
11.08.2023

Vaikuttajaverkostoon ja Tähtiseura-kehittäjäverkostoon haetaan täydennystä

Osa Voimisteluliiton luottamusryhmistä jatkaa toimikauttaan vielä vuoden 2024 eli kuluvan strategiakauden loppuun. Vaikuttajaverkostoon ja Tähtiseura-kehittäjäverkostoon haetaan täydennystä ensi vuodeksi. Kiinnostaako sinua seura- ja voimistelutoiminnan kehittäminen?

Vaikuttajaverkostoon haetaan yhtä henkilöä liiton Etelä-Suomen alueelle. Hakijalta edellytetään seuratoiminnan tuntemusta ja ymmärrystä sekä kiinnostusta tukea alueen seuroja vastuullisuusohjelmien tekemisessä.

Tähtiseura-kehittäjäverkostoon haetaan useampaa henkilöä ympäri Suomen. Tähtiseura-kehittäjäverkosto tukee seuroja niiden kehittämistyössä ja tekee auditointeja. Auditointikerrasta maksetaan pieni korvaus.

Vaikuttajaverkosto ja Tähtiseura-kehittäjäverkosto ovat osa Voimisteluliiton luottamushenkilötiimiä. Voimisteluliitto tarjoaa luottamushenkilöilleen näköalapaikan edelläkävijöiden joukossa, mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää suomalaista voimistelua, liittoa ja seuroja. Liiton luottamusryhmien toiminnasta tarkemmin liiton toimintaohjesäännössä .

Toiminta luottamusryhmässä antaa paljon myös henkilölle itselleen, ja lisäksi osaamista ja ymmärrystä oman seuran kehittämiseen. Työ luottamusryhmissä alkaa ensi vuonna, mutta toimintaan ja verkostojen muihin jäseniin on mahdollista tutustua jo syyskokouspäivän aamuna 18.11. Tampereella.

Hakeminen tapahtuu 30.9. mennessä sähköisellä hakulomakkeella .

Lisätietoja seurakehityspäällikkö Tiina Saulilalta tiina.saulila(a)voimistelu.fi, p. 040 828 2308.

Lajien asiantuntijaryhmien haku seuraavalle kolmivuotiskaudelle julkaistaan myöhemmin syksyllä.

Haku