Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Uusi laadukkaan lasten ohjauksen IG-tili!
02.03.2021

Uusi laadukkaan lasten ohjauksen IG-tili!

Vetovoimaa lasten voimisteluun on Voimisteluliiton strateginen valinta, jonka eteen tehdään töitä monialaisesti ja laajalla rintamalla. Yksi uusi työkalu otetaan käyttöön heti maaliskuun alussa osana 125-vuotiaan suomalaisen voimistelun juhlavuotta: lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille tarkoitettu Instagram-tili @laadukaslastenohjaus avataan 2.3.2021. Kanavan tavoitteena on jakaa vinkkejä, ideoita, malleja sekä muita tärkeitä asioita vankan tietoperustan rakentamiseksi; mitä on laadukas lasten voimistelu? 

 

Jatkuva oppiminen ja työssä kehittyminen ovat tärkeitä, jotta osaaminen ja toiminta kehittyisivät. Oppiminen ei saisi jäädä irralliseksi toiminnaksi, vaan olla oleellinen osa ohjaajana toimimista. Oppimista tapahtuu kuitenkin koulutusten lisäksi monissa muissa tiloissa seura-arjesta sosiaaliseen mediaan. Siksi Voimisteluliiton lasten voimistelun tiimi tuo tiedon sinne missä sinäkin olet: someen. @laadukaslastenohjaus-Instagram tarjoaa palasteltua ja kohdennettua tietoa tuntivinkeistä osaamisen kehittämiseen ja kouluttautumiseen juuri sinulle ja sinun arkeesi, ohjaaja tai valmentaja. Ota siis tili seurantaan ja ohjaa myös kaverisi tiedon äärelle! 

 

Maaliskuussa keskiössä poikkeusajan kestäminen 

 

Juuri nyt epävarmuus tunkee mieleen ja iholle väkisinkin. Korona ei jätä rauhaan ketään ja vaikeuttaa myös harrastetoiminnan yllä pitämistä seuroissa. @laadukaslastenohjaus-Instagramissa tähän keskitytään nyt intensiivisemmin tarjoamalla treenivinkkejä ja muita kuuluvuuden tunteen lisäämisen harjoitteita tehostetusti maaliskuun ajan. Ohjaajana voit jakaa treeni-ideoita ohjattavillesi tai poimia ideoita oman toiminnan rikastuttamiseen. Pyrimme myös huomioimaan, millaisia motivoinnin elementtejä voisit nyt hyödyntää ja miten hyvinvointitaitoja voisi ylläpitää osana etäharjoittelua. Tärkeintä on, että kukaan ei jäisi kelkasta koronan takia. Pidetään huolta toisistamme.  

 

Onko sinulla idea, minkä haluaisit jakaa muillekin? 


Koska osaamista on seuroissa paljon ja hiljaista tietoa sitäkin enemmän, kannustamme teitä kaikkia osaamisen jakamiseen. Ole rohkeasti yhteydessä lasten tiimin Satu Åkerlundiin (satu.åkerlund@voimistelu.fi) ja kerro, jos toivot, että jakaisimme sinun vinkkisi muille tai jos olisit kiinnostunut vierailemaan IG-tarinoissamme. Yhdessä olemme kuitenkin enemmän ja siksi hyvien mallien jakaminen tuottaa aina jotain uutta ideaa ja rikasta ajattelua. 

Tsemppiä korona keskelle! 

  

Ps, @laadukaslastenohjaus -Instagramin takana ahertaa uudistunut Voimistelun lasten tiimi: 

Liisa Lappalainen, lasten liikunnan päällikkö  

Satu Åkerlund, lasten ja nuorten voimistelun kehittäjä 

Nea Vallin, voimistelun kehittäjä – monimuotoinen voimistelu ja tanssi 

Sini Mattila, projektikoordinaattori, Erityistä voimaa-hanke 

Kasper Holopainen, miesten telinevoimistelun lajipäällikkö edustaa lajien lapsuusharjoittelua 

Pinja Tavasti, viestintäsuunnittelija edustaa liiton viestintäpalveluita 

  

Ota yhteyttä etunimi.sukunimi@voimistelu.fi.

 

 

Haku