Home » Uutiset » Upeaa menestystä suomalaisille World Age Group-kilpailun ensimmäisenä päivänä
11.06.2022

Upeaa menestystä suomalaisille World Age Group-kilpailun ensimmäisenä päivänä

World Age Group- kilpailut starttasivat eilen 10.6. Portugalin Guimaraesissa. Suomalaiset aloittivat kisaurakan upeasti ja jo ensimmäisenä kilpailupäivänä suomalaiset nappasivat neljä finaalipaikkaa!

15-17-vuotiaiden yksilömiehissä Tampereen Sisun Sampo Nousiainen sijoittui upeasti alkukilpailun 3. sijalle pistein 18,800 ja jatkaa kilpailuita finaalissa! 15-17-vuotiaiden yksilönaisten sarjassa Turun Urheiluliiton Hilda Laaksonen sijoittui kovatasoisessa kilpailussa upeasti sijalle 10. pistein 18,450 ollen toisella varasijalla finaaliin. 15-17-vuotiaissa kilpailtiin perjantaina myös parisarjassa, jossa Tampereen Sisun Sampo Nousiainen ja Anniina Nääppä sijoittuivat alkukilpailun sijalle 7. pistein 18,050 jatkaen kilpailua myös finaalissa!

12-14-vuotiaissa kilpailtiin ensimmäisenä kilpailupäivänä joukkueiden ja ryhmien sarjoissa. Joukkuesarjassa Turun Urheiluliiton Björqvist, Järvinen, Korpela sijoittuivat alkukilpailussa sijalle 7 pistein 16,950 jatkaen kilpailua myöskin finaalissa! Valkeakosken Voimistelijoiden joukkue Vahteristo, Kautto, Tuuri sijoittui upeasti 12.sijalle pistein 16,750. 12-14-vuotiaiden ryhmäsarjassa Turun Urheiluliiton ryhmä Björqvist, Järvinen, Korpela, Farzad, Valli sijoittuivat hienosti alkukilpailun 8. sijalle pistein 16,600, jatkaen kilpailua myöskin finaalissa.

Kilpailut jatkuvat tänään 11.6. 15-17-vuotiaiden joukkueilla, ryhmillä ja aerodancella sekä 12-14-vuotiaiden yksilöillä sekä aerodancella. Suomalaisia voit seurata kilpailuissa seuraavasti (Huom! Portugalin aikaa):

15-17-vuotiaat joukkueet: Nousiainen, Nääppä, Pulkki klo 15.35

12-14-vuotiaat yksilöt: Meri Vahteristo klo 16.14

15-17-vuotiaat joukkueet: Laaksonen, Sirviö, Teinikivi klo 16.26

12-14-vuotiaat aerodance: Huiko, Järvinen, Korpela, Jelkänen, Rotkus, Farzad, Valli, Pääjärvi klo 16.58

15-17-vuotiaat ryhmä: Laaksonen, Sirviö, Teinikivi, Göcmen, Lauroma klo 18.05

15-17-vuotiaat aerodance: Teinikivi, Göcmen, Haapanen, Kivelä, Kolkkanen, Paganus, Pelkonen, Vähäsilta klo 18.47