Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Onko seurallasi tarve teline- tai välinehankinnoille? 
13.01.2023

Onko seurallasi tarve teline- tai välinehankinnoille? 

Unisport Areena

Nyt on loistava tilaisuus päivittää seuran voimisteluvälineistöä kilpailukykyiseen hintaan! Yhteistyökumppanimme Unisport toteuttaa jälleen Gymnaestrada Tampereeltakin tutun voimistelukoulun kokeilupisteen Oulun Voimistelupäivillä 9.-11.6.2023. Voimisteluseuroilla on mahdollisuus vaikuttaa alueen sisältöön ja hankkia samalla itselleen laadukasta voimisteluvälineistöä edulliseen hintaan! 

Kokeilupisteen kalustus tullaan pääasiallisesti määrittämään ennakkotilauksien mukaan. Alueelle toimitetaan mm. permantomattoja, alastulopehmusteita ja paljon muuta välineistöä. Tuotteet ovat alueella testikäytössä kokeilupisteen aukioloajan, jonka jälkeen saatte tilaamanne tuotteet suoraan haluamaanne osoitteeseen ilman rahtikuluja. 

Tutustu: Unisport-voimistelukuvasto 

Tilaukset tulee tehdä 30.4. mennessä. Ennakkotilaukset ja kyselyt: Eino Pankkonen, eino.pankkonen@unisport.com 

Lue lisää Voimisteluliiton ja Unisportin yhteistyöstä >>

Unisport on urheilu- ja liikuntapaikkojen rakentamiseen erikoistunut yhtiö ja toimialan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yrityksen toiminta rakentuu neljän liiketoiminta-alueen ympärille, joita ovat sisäliikunta, ulkoliikunta, liikuntavälineet ja tekonurmi. Unisportin missio on saada ihmiset liikkeelle ja tehdä liikunnasta yhä kiinteämpi osa arkipäiviä. Live to move – move to live.

www.unisport.com 

Instagram: @ unisport_finland

Haku