Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Unisport tuo voimistelun kokeilupisteen Kuopion Voimistelupäivillä – Päivitä seurasi voimisteluvälineistö kilpailukykyiseen hintaan!
25.03.2024

Unisport tuo voimistelun kokeilupisteen Kuopion Voimistelupäivillä – Päivitä seurasi voimisteluvälineistö kilpailukykyiseen hintaan!

Unisportin toteuttama voimistelukoulun kokeilupiste

Onko seurallasi tarve uusille teline- tai välinehankinnoille? Nyt on loistava tilaisuus päivittää seuran voimisteluvälineistöä kilpailukykyiseen hintaan!

Yhteistyökumppanimme Unisport toteuttaa voimistelun kokeilupisteen Kuopion Voimistelupäivillä 6.-9.6.2024.

Voimisteluseuroilla on nyt hyvä mahdollisuus tutustua laajaan kattaukseen laadukasta voimisteluvälineistöä ja hankkia niitä edulliseen hintaan!

Alueelle toimitetaan iso määrä permantomattoja, alastulopehmusteita, moduuleja ja paljon muuta välineistöä. Lisäksi varustelua voidaan täydentää seurojen omilla toiveilla, joilla on mahdollisuus vaikuttaa alueen toteutukseen. Tuotteet ovat alueella testikäytössä kokeilupisteen aukioloajan, jonka jälkeen saatte tilaamanne tuotteet suoraan haluamaanne osoitteeseen ilman rahtikuluja.

Tutustu: Unisport-voimistelukuvasto

Tilaukset tulee tehdä 30.4. mennessä.

Ennakkotilaukset ja tiedustelut: Eino Pankkonen, eino.pankkonen@unisport.com

Unisport on urheilu- ja liikuntapaikkojen rakentamiseen erikoistunut yhtiö ja toimialan markkinajohtaja Pohjoismaissa. Yrityksen toiminta rakentuu neljän liiketoiminta-alueen ympärille, joita ovat sisäliikunta, ulkoliikunta, liikuntavälineet ja tekonurmi. Unisportin missio on saada ihmiset liikkeelle ja tehdä liikunnasta yhä kiinteämpi osa arkipäiviä. Live to move – move to live. 

Haku