Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tuukkonää Ouluun? Voimistelupäivien ilmoittautuminen on auki!
08.03.2023

Tuukkonää Ouluun? Voimistelupäivien ilmoittautuminen on auki!

Tyttö voimistelee

Voimistelupäivät on vuoden 2023 suurin voimistelutapahtuma Suomessa. Se kokoaa kaikki voimistelun kilpailulajit samaan tapahtumaan kilpailemaan, esiintymään ja kannustamaan. Voimistelupäivillä on kilpailutapahtumien lisäksi paljon oheistoimintaa, kuten kokeilupisteitä, disko, valmentajaseminaari ja tapahtumien keskipisteenä kisatori.

Voimistelupäivien ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautumiset tehdään seuran toimesta Kisanettiin, jonka jälkeen urheilijat voivat tilata osallistujapassit, aterialiput ja koulumajoituksen Voimistelupäivien sivuilta. Lisätietoja löydät verkkosivuilta >>

Seuroille on lähetetty kirje, jossa on tietoa ilmoittautumisesta. Jos teidän seuranne ei ole saanut kirjettä, ole yhteydessä: tapahtumat@oulunnaisvoimistelijat.fi

Ohjeistus ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen on rakennettu niin, että seura ilmoittaa voimistelijat Kisanettiin, jonka jälkeen jokainen osallistuja tilaa Webropolin kautta oman passin, koulumajoituksen ja ateriat. Nämä maksetaan tilausta tehdessä. Tämä helpottaa seuroja siinä, ettei välilaskutusta tarvitse tehdä.

Unisport Voimistelupäivien pääyhteistyökumppaniksi

Unisport tuo voimistelukoulun kokeilupisteen Ouluun! Kokeilupiste rakennetaan seurojen tilaamien ja toivomien tuotteiden pohjalta.

Seurat voivat tilata tuotteita etukäteen 30.4. saakka ja lisätietoja löydät verkkosivuilta >>

Tervetuloa Ouluun!

Lisätiedot ja kyselyt osoitteesta:
tapahtumat@oulunnaisvoimistelijat.fi

Ota seurantaan!

 

Haku