Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tuomaroinnin kehittämiseksi perustetaan työryhmä – Hae mukaan! 
15.11.2022

Tuomaroinnin kehittämiseksi perustetaan työryhmä – Hae mukaan! 

Lajin kehittämisryhmä on päättänyt perustaa joukkuevoimisteluun uuden työryhmän, jonka tehtävänä on etsiä ratkaisuja tuomaroinnissa ja sääntöjen tulkinnassa koettuihin ongelmiin ja haasteisiin.

Työryhmältä odotetaan konkreettisia toimenpiteitä tuomaritoiminnan kehittämiseksi ja yhteisymmärryksen lisäämiseksi eri toimijoiden välillä. Ryhmään haetaan 4–6 henkilöä, joilla on vahvaa kokemusta joukkuevoimistelusta ja jotka toimivat aktiivisesti lajin parissa esimerkiksi valmentajana tai tuomarina. Ryhmään tullaan valitsemaan vähintään yksi kansainvälisen tason tuomari. Ryhmään voidaan valita myös henkilöitä, jotka toimivat jo aiemmin lajin luottamusryhmissä.  

Työryhmä toimii joukkuevoimistelun kehittämisryhmän alla ja raportoi työskentelystään lajin kehittämisryhmälle. Toimintakausi alkaa joulukuussa 2022 ja päättyy vuoden 2023 loppuun. Työryhmään osallistuminen edellyttää noin neljään kokoukseen osallistumista ja aktiivista kehittämisotetta kokousten välillä. 

Työryhmään voi hakea täyttämällä hakulomakkeen 27.11.2022 kello 23.59. mennessä.   

Joukkuevoimistelun kehittämisryhmä (LAR) valitsee työryhmän jäsenet hakijoiden joukosta. Toivomme hakijoita monipuolisesti eri lajitaustoista (harraste, kilpa, SM, seuratoimija jne.) sekä hakijoita eri puolilta Suomea. Lisäksi työryhmän jäsenellä tulee olla hyvät ryhmätyöskentelytaidot. Työryhmän jäsenenä toimiminen on luottamustehtävä, eikä siitä makseta palkkiota. 

Haku