Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tuomarikohtainen pisteensyöttö käyttöön joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa
12.01.2021

Tuomarikohtainen pisteensyöttö käyttöön joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa

Voimistelulajien tuomarikohtaista pisteensyöttöä on pilotoitu telinevoimistelun ja TeamGymin puolella syksyllä 2020. Nyt uusina lajeina joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilpailuihin on kehitetty mahdollisuus tuomarikohtaiseen pisteensyöttöön suoraan älylaitteelta. Jatkossa tuomarit voivat omalta puhelimelta tai tabletilta kirjautua sisään Kisanetiin ja pistelappujen sijaan tuomari pääsee syöttämään pisteet suoraan järjestelmään.

Uutta ominaisuutta pilotoidaan seuraavissa kilpailuissa:

– Joukkuevoimistelu: 21.2. Voimisteluliiton 1. ja 2. WC ja CC valintakilpailu (avautuu uuteen ikkunaan)

– Rytminen voimistelu: 27.–28.3. SVS Open (avautuu uuteen ikkunaan)

Näiden kilpailuiden jälkeen ominaisuus on käytettävissä kaikissa kyseisten lajien kilpailuissa, mutta seura voi kilpailusta riippuen päättää, mennäänkö perinteisillä pistelapuilla vai otetaanko ominaisuus käyttöön. Tuomareiden suositellaan käyttävän omia laitteitaan, eli kilpailuiden järjestäjän ei tarvitse vuokrata tuomareille laitteita käyttöön. Liiton mestaruuskilpailuiden ja SM-kilpailuiden osalta asiasta sovitaan erikseen.

Koulutamme kevään kilpailuiden järjestäjiä sekä lajien tuomareita uuden ominaisuuden käyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu mukaan alla olevista linkeistä.

– Tiistaina 26.1. klo 11–12 (ilmoittautuminen avautuu uuteen ikkunaan)

– Keskiviikkona 27.1. klo 17–18 (ilmoittautuminen avautuu uuteen ikkunaan)

Koulutukset järjestetään Zoomin kautta etäkoulutuksena. Ilmoittautuessasi koulutukseen saat osallistumislinkin. Koulutuksessa käydään läpi pisteensyöttö tuomarin ja kilpailun järjestäjän näkökulmasta. Koulutuksesta tehdään myös tallenne ja uudesta toiminnallisuudesta ohjeistus. Lisätietoja: inkeri.lohikoski(a)voimistelu.fi

 

Haku