Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tuomarikohtainen pisteensyöttö käyttöön akrobatiavoimisteluun!
04.04.2022

Tuomarikohtainen pisteensyöttö käyttöön akrobatiavoimisteluun!

Kuva Kisanet Pointsin kirjautumissivusta

Akrobatiavoimistelussa otetaan käyttöön tuomarikohtainen pisteensyöttö, Kisanet Points. Kyseisen ohjelman avulla tuomarit pystyvät jatkossa syöttämään pisteensä suoraan tulospalveluun omalta älylaitteeltaan (puhelin, tabletti, tietokone). Ohjelma on ollut vuonna 2021 käytössä joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa keräten paljon kehuja käyttäjiltä.

Hyötyinä on kisajärjestäjän näkökulmasta esimerkiksi virheiden mahdollisuuden väheneminen, kun tuomarit syöttävät pisteet itse järjestelmään sekä kilpailun nopeutuminen. Tuomarin näkökulmasta ohjelman käyttö on helppoa, kun pistelappuja ei tarvitse enää kuljetella pitkin pöytää, vaan pisteet syötetään suoraan ohjelmaan. Osallistujat ovat myös valmiiksi oikeassa järjestyksessä.

Akrobatiavoimistelun tuomareita ja kilpailuiden järjestäjiä koulutetaan ohjelman käyttöön tiistaina 12.4. kello 16-17. Ilmoittaudu koulutukseen täältä! Koulutuksen jälkeen Kisanet Points on käytettävissä kaikissa akrobatiavoimistelun kilpailuissa. Ohjelma on selainpohjainen, eli ei vaadi muiden ohjelmistojen asennuksia, ainoastaan toimivan internetyhteyden.

 

Haku