Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tule ja vaikuta – superviikonloppuna myös hallitusvaali!
04.10.2021

Tule ja vaikuta – superviikonloppuna myös hallitusvaali!

Voimisteluliiton syyskokous järjestetään 20.11. Olympiastadionilla. Kokouksessa valitaan uusia jäseniä hallitukseen – tule mukaan ja vaikuta!

Ehdollepanotoimikunta sai määräaikaan mennessä haussa olleille hallituspaikoille yhteensä 7 hakemusta, joista yksi oli naisten telinevoimistelun mandaattipaikalle ja kuusi harrastevoimistelun ja muun voimistelutoiminnan asiantuntemuksen paikoille.

Naisten telinevoimistelun seurakokous kokoontui 15.9. äänestämään hallitusehdokkaasta ja päätyi yksimielisesti esittämään Marja Räisästä jatkamaan hallituksessa seuraavalla kolmivuotiskaudella.

Ehdollepanotoimikunta kokousti 22.9. ja keskusteli saapuneista hakemuksista. Yhteisesti oltiin iloisia siitä, että hallitukseen saatiin monta hyvää hakemusta ja vaikuttaminen kiinnostaa ympäri Suomen. Äänestyksen perusteella ehdollepanotoimikunta päätyi esittämään syyskokoukselle seuraavia henkilöitä valittavaksi Voimisteluliiton hallitukseen kaudelle 2022–2024.

Naisten telinevoimistelun mandaattipaikalle lajin seurakokouksen valitsema Marja Räisänen.

Harrastevoimistelun ja muun liiton toiminnassa tarvittavan asiantuntemuksen paikoille:

– Teppo Kalaja
– Mira Keränen
– Jessica Matila

Lopullisen päätöksen hallitusvalinnasta tekee syyskokous. Tutustu ehdokkaisiin Vuosikokoukset-sivulta, ilmoittaudu mukaan kokoukseen ja tule mukaan vaikuttamaan hallitusvalintoihin!

 

Haku