Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Trampoliinivoimistelun vuoden 2024 tuomarit
31.05.2024

Trampoliinivoimistelun vuoden 2024 tuomarit

Trampoliinivoimistelun lajiasiantuntijaryhmä palkitsee vuosittain SM-kilpailujen yhteydessä ansioituneita tuomareita heidän työstään lajin parissa. 

Samalla LAR haluaa osoittaa kiitollisuutensa ja arvostuksensa kaikille lajin tuomarityöskentelyssä mukana oleville. 

Tulokastuomarin palkinnon 2024 (Vuoden tason1 tuomari) sai Saara Lunkka. Saaran sitoutuminen ja motivaatio tuomarityöhön on ollut esimerkillistä, ja hän on uutena tuomarina iloisesti ja hyvällä asenteella päässyt mukaan lajiyhteisöömme tuomarina.   

Vuoden 2024 tuomaripalkinnon saajaksi valittiin Susanna Tuuras. Susanna on usean olympiadin ajan toiminut kansainvälisissä tuomaritehtävissä trampoliinilla ja tuplaminitrampoliinilla, ja ollut aktiivisesti mukana kehittämässä lajia ja sen kilpailutoimintaa. Viimeksi Susanna nähtiin edustustehtävissä Suomen tuomarina kevään EM-kilpailuissa. Lisäksi Susanna on ollut luomassa nykyistä lajin tuomarijärjestelmää ja tuomarikoulutuksia, sekä kouluttanut jo usean vuoden ajan etenkin DMT-tuomarit lajissamme.

TRA LAR kiittää Susannaa hänen pitkästä ja ansiokkaasta tuomariurastaan ja kaikesta suurella sydämellä lajimme parissa tehdystä työstä. 

Onnittelut molemmille vuoden 2024 tuomaripalkinnon saajille! 

Susanna Tuuras EM-kilpailuissa

 

 

 

 

 

 

 

Susanna Tuuras EM-kilpailuissa

Haku