Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Trampoliinivoimistelun SM-kisat käydään viikonloppuna Tampereella
02.11.2021

Trampoliinivoimistelun SM-kisat käydään viikonloppuna Tampereella

Trampoliinivoimistelun Suomen mestaruuskilpailut käydään 6.–7.11. Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa. Kilpailut järjestää Tampereen Voimistelijat.

 

SM-kilpailut oli tarkoitus järjestää jo keväällä 2021, mutta niitä siirrettiin koronapandemian vuoksi. Nyt korona ei onneksi vaikuta enää merkittävästi kisajärjestelyihin. Kisapaikan turvallisuusohjeistuksissa korona otetaan on huomioitu, mutta esimerkiksi kisojen suosiossa se ei ole enää näkynyt.

 

– Kisaohjelma saadaan vietyä läpi käytännössä normaaliin tapaan, mikä on hienoa. Me kisajärjestäjät odotamme viikonloppua positiivisin mielin, ja urheilijoille on tietysti erityisen tärkeää, että pääsee kisaamaan, kommentoi Tampereen Voimistelijoiden trampoliinivoimistelun lajivastaava Henna-Riina Nurmi.

 

Lauantaina 6.11. kisat alkavat kello 11.30 yksilö- ja synkroluokkien SM-kilpailuilla. SM-kilpailut käydään ikäsarjoissa senior (16-vuotiaat ja sitä vanhemmat) ja junior (1316-vuotiaat). Sunnuntaina SM-kisat jatkuvat kello 14.00, jolloin vuorossa on DMT- eli tuplaminitrampoliiniluokan SM-kilpailut.

 

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin, vaikka muuttujia on ollut paljon ja esimerkiksi tila vaihtui kesken järjestelyiden. Lisäksi käytössä on uusi tulosohjelma, joka on vaatinut opettelua, mutta mahdollistaa jatkossa livetulosten lähettämisen, Nurmi kertoo.

 

SM-kilpailujen ohella viikonlopun aikana käydään myös trampoliinivoimistelun luokkakilpailut yksilö- ja synkroluokissa. Lauantaina vuorossa ovat 2.3. luokkien luokkakilpailut ja sunnuntaina voimistellaan 1. luokan luokkakilpailut.

 

Trampoliinivoimistelun SM-kilpailujen aikataulut

 

Lauantai 6.11.

11:30 Avajaiset

11:45 Ryhmä 1 (Senior naiset ja miehet)

12:30 Ryhmä 2 (Junior tytöt)

13:50 Ryhmä 3 (Junior pojat)

15:05 Ryhmä 4 (Synkrot)

15:30 Palkintojen jako

 

Ajat ovat arvioita, ja kilpailua jatketaan edellisen ryhmän päätyttyä.

 

Sunnuntai 7.11.

14:00 Tuplaminitrampoliini (DMT)

15:15 Palkintojen jako

 

Kisoja pääsee seuraamaan paikan päälle Tampereen messu- ja urheilukeskukselle. Voit seurata kilpailuja myös Aamulehden livelähetyksen kautta.

 

Kisojen aikataulun sekä turvallisuusohjeet löydät Kisanetistä.

Kilpailujen tuloksia voit seurata osoitteessa Sporttech.io.

– Järjestelyt ovat sujuneet hyvin, vaikka muuttujia on ollut paljon, ja esimerkiksi tila vaihtui kesken järjestelyiden. Lisäksi käytössä on uusi tulosohjelma, joka on vaatinut opettelua. Tulosohjelma on kuitenkin hyvä ja mahdollistaa jatkossa livetulosten lähettämisen, kommentoi Tampereen Voimistelijoiden trampoliinivoimistelun lajivastaava Henna-Riina Nurmi.

Kuva: Suomen Voimisteluliitto / Milla Vahtila 


Haku