Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Trampoliinivoimistelijat leireilivät Kuortaneella
23.11.2022

Trampoliinivoimistelijat leireilivät Kuortaneella

Leiriläiset yhteiskuvassa

Trampoliinivoimistelun leiriterveiset 18.-20.11.2022 järjestetyltä treenileiriltä Kuortaneella. 

Leirillä oli osallistujia kolmesta seurasta: Lakeuden Taitovoimistelijat (LTV), Tampereen Voimistelijat (TV) ja Voimisteluseura Helsinki (VSH). 

Leirin ensimmäinen treeni aloitettiin erilaisilla tutustumisleikeillä, jonka jälkeen päästiin itse ensimmäiseen aiheeseen, lannesaranan käyttöön perusliikkeissä. Ensimmäinen treeni sisälsi myös paljon liikehallintaa. Toisessa treenissä päästiinkin jo hyödyntämään volttimonttuja ja treenaamaan tuplia ja kierteitä sekä niiden harjoitteita. 

Toinen päivä alkoi lazybackeilla ja flyingeilla sekä codyn ja balloutin erilaisilla variaatioilla. Toisessa treenissä jatkettiin aiempien treenien aiheilla. Päivän kolmas treeni oli perinteisesti leikkitreeni, jossa leikittiin kaupunkisotaa, lipunryöstöä, piilosta sekä luottamuspeliä. 

Leirin viimeisen päivän treeni aloitettiin akrobatiaharjoittelulla. Trampoliinilla harjoiteltiin muun muassa taaksetuplaa ja half-in half-outtia tai niiden välivaiheita.

Leiri oli jälleen kerran onnistunut. Tehtiin uusia tuttavuuksia, opittiin uusia liikkeitä ja ennen kaikkea kaikilla taisi olla hauskaa. Kuortaneella on upeat mahdollisuudet päästä harjoittelemaan sekä kiinteisiin monttuihin että palamonttuun ja hyödyntämään vaikka mitä sivupisteitä. Voimistelijat pääsevät treenaamisen lisäksi tutustumaan toisiinsa ja harjoittelemaan urheilullisia elämäntapoja. Valmentajat pääsevät vaihtamaan ideoita ja oppimaan toisiltaan uutta. 

Leiriterveiset kirjoitti valmentaja Ronja Ilomäki, joka toimi leirin vastuuhenkilönä. Kiitos Ronjalle!

Trampoliinivoimistelun avoimia treenileirejä järjestetään myös ensi vuonna Kuortaneella. Seuraa lajin tiedotusta ja tule mukaan!

Haku