Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Trampoliinin EM kilpailut 2022
27.08.2021

Trampoliinin EM kilpailut 2022

Näytöt annettaan syksyllä 2021, 1.10-31.12.2021. 

Näyttökilpailuiksi lasketaan kaikki kansalliset kilpailut, SM kilpailut sekä mahdolliset kansainväliset FIG kilpailut. Joulukuun 2021 jälkeen järjestettävät näytöt ovat joukkuetta täydentäviä lisänäyttöjä. LAR tiedottaa tarkemman aikarajan lisänäyttöjen järjestämiselle, kun EM kilpailun ilmoittautumispäivämäärät varmistuvat.

Kansallisissa kilpailuissa järjestetään finaalikierros yksilö- ja synkrotrampoliinin seniorisarjoille. Halutessaan kilpailun järjestäjät voivat järjestää finaalikierrokset myös juniorisarjoille. Näyttöpisterajan ylitys katsotaan senioreiden osalta yhden sarjan loppupisteistä (nykyisten sääntöjen mukainen toinen kierros tai finaali kierros) ja juniori sarjoissa ensimmäisen- ja toisen kierroksen (tai finaalin) yhteistuloksesta. SM kilpailuissa finaalit järjestetään muista kotimaan kilpailuista poiketen virallisten SM sääntöjen mukaan myös seniori sarjoille eli finaalit järjestetään vain, jos osallistuja määrä sen sallii. Senioreille voidaan järjestää erillinen näyttökierros, mikäli kilpailun järjestelyiden osalta tämä on mahdollista eikä finaaleja osallistujamäärän puolesta järjestetä. Erillisen näyttökierroksen tulokset eivät vaikuta SM kilpailun lopputulokseen. 

DMT näytöt katsotaan kahden kierroksen yhteistuloksesta, alkukilpailu- tai finaali.

Joukkueeseen valittujen urheilijoiden tulee sitoutua osallistumaan myös keväällä 2022 kansallisiin (vähintään kahteen kotimaan kilpailun) sekä mahdolliseen maajoukkueen leiritoimintaan.

 

TRA Valintakriteerit 2021-2024 päivitetty 1 PDF.pdf

 

Haku