Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Telinevoimistelun, Tanssin ja Freegymin harrasteleirit tulevat!
20.05.2021

Telinevoimistelun, Tanssin ja Freegymin harrasteleirit tulevat!

Kaipaatko pitkän korona-ajan jälkeen uutta virtaa harjoitteluun ryhmäsi kanssa? Voisiko harrasteleirit tai tanssin valtakunnallinen leiri olla paikka, josta haetaan uutta potkua harjoitteluun?

Nyt olisi hyvä hetki suunnata katse kesään ja  ilmoittautua mukaan leireille. Leireillä pääsee harjoittelemaan lajitekniikkaa sekä innostavia harjoitteita yhdessä muiden osallistujien kanssa. 

Nyt tarjolla ovat seuraavat leirit: 

Kuortaneen harrastetelinevoimistelun leiri 3.-5.7.2021, vastuukouluttaja Iida Laasanen, pääset ilmoittautumiseen tästä.

 

Valtakunnallinen tanssin leiri – UUTUUS 14.-15.8 Vierumäellä, Leirin johtaja Nea Vallin, pääset ilmoittautumiseen tästä.

 

Freegymin leiri – UUTUUS myös 14.-15.8 Vierumäellä, vastuukouluttaja Jarkko Harju, pääset ilmoittautumiseen tästä.

 

Kenelle?

Kuortaneen harrastetelinevoimistelun leiri 3.-5.7.2021

Leiri on tarkoitettu vuonna 2013 syntyneille ja sitä vanhemmille telinevoimistelun harrastajille, sekä tytöille että pojille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään lajiharjoittelua ja nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta.

 

Leiri on tarkoitettu lajin harrastajille ja korkeintaan C-luokassa kilpaileville tytöille tai 2. luokassa kilpaileville pojille. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

 

Voimisteluliiton peruutusehdot peruutusmaksuineen astuvat voimaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Mahdollisessa sairaustapauksessa maksuhyvitys koskee vain sairastunutta henkilöä.


Hinta: Voimistelijat ja valmentajat 185 € / hlö, leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja sisarukset 165 € / hlö. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 voimistelijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta. Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut (vanhemmat ja sisarukset ei leiriohjelmaa) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).


 

Tanssin valtakunnallinen leiri 14.-15.8 Vierumäellä

 

Valtakunnallinen tanssin leiri on tarkoitettu kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka osallistuvat joko Stara-tapahtumiin tai tanssin kilpailuihin.  Osallistujien tulee olla vähintään 10-vuotiaita (vuonna 2011 syntyneitä) tai sitä vanhempia. Leirille ovat tervetulleita niin Voimisteluliiton jäsenseurojen kuin ei-jäsenseurojen tanssijat ja valmentajat.

 

Lasten ja nuorten ryhmien kanssa leirille ovat tervetulleita myös huoltajat. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, mutta muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa tai huoltajiensa vastuulla.

 

Leirin hinta on 150€/hlö ja tanssivilta sisaruksilta hinta on 130€. Leiriläisten mukana majoittuvat valmentajat ja vanhemmat 130€ / hlö. Leirille voi osallistua myös muut kuin voimisteluserojen jäsenet, jolloin hinta on 165€. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 10 tanssijaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta. Hinta sisältää leiriohjelman, opistotasoisen majoituksen ja ruokailut (päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas) sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

 

 

 

Freegym-leiri 14.-15.8 Vierumäellä

Leiri on tarkoitettu vuonna 2011 syntyneille ja sitä vanhemmille harrastajille, sekä pojille että tytöille ja heidän valmentajilleen. Leirillä tehdään Freegymin harjoitteita ja temppuja sekä nautitaan liikunnasta ja mukavasta seurasta.

 

Leirin vastuukouluttaja vastaa treeniohjelmasta, muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa / vanhempiensa vastuulla. Leirille ovat tervetulleita osallistujat ympäri Suomen!

 

Leirin hinta on 150 €/hlö ja harrastavilta sisaruksilta 130€. Leiriläisten mukana majoittuvat vanhemmat ja valmentajat 130 € / hlö. Mikäli seurasta ilmoittautuu vähintään 5 harrastajaa, pääsee heidän mukanaan yksi valmentaja maksutta, joka toimii tempuissa avustavassa roolissa. Hinta sisältää leiriohjelman, majoituksen ja ruokailut sekä tapaturmavakuutuksen, jonka maksimikorvaus on 2500 €. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta (esim. jos on lisenssivakuutus, asia on kunnossa).

HUOM, Lisäksi uudet ohjaajat voivat tulla vertaisoppimaan leirille eli katsomaan opetusta, ideoita sekä kokeilemaan itsekin liikkeitä ja avustuksia, jotta syyskauden aloitukseen saa lisää varmuutta. HUOM, vertaisoppimisen malli korvaa FREEGYM koulutuksen. Hinta on 130 € (sis. materiaalin, opistotasoisen majoituksen, leiriohjelman, ruokailut). HUOM, tässä koulutusmuodossa tarvitaan oma-aloitteista asennetta itseopiskeluun eli eroaa peruskoulutuksesta toimintamuodoltaan, mutta sopii hyvin jo lajiin tutustuneille tai sitä harrastaneilla ja on avoin myös jo aiemmin koulutuksen käynneille, jos kaipaa tukea ohjaamiseen.

lisätietoja: Liisa Lappalainen @voimistelu.fi /

Valtakunnallisen tanssin leiristä kysymykset voi suunnata Nea Vallinille.

 

Haku