Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Telinevoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut käydään 6.–7.4.2024 Oslossa, Norjassa
02.04.2024

Telinevoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailut käydään 6.–7.4.2024 Oslossa, Norjassa

Telinevoimistelun Pohjoismaiden mestaruuskilpailu käydään tulevana viikonloppuna 6.–7.4.2024 Oslossa, Norjassa. Kilpailu käydään sekä naisten ja miesten että aikuisten ja nuorten sarjoissa.

Naisten telinevoimistelun lajipäällikkö Satu Murtonen kertoo kilpailun olevan merkityksellinen tulevien EM-kisojen kannalta: “Kisa on perinteisesti tärkeä ja ennen kaikkea toimii tärkeänä viimeistelykisana ennen tulevia EM-kisoja.”

Naisten sarjassa kilpailuun osallistuvassa Suomen joukkueessa voimistelee Adeliina Siikala (HIFK Gymnastics), Hertta-Sofia Hiekkataipale (Tampereen Voimistelijat), Minea Antila (Oulun Pyrintö), Misella Antila (Oulun Pyrintö) sekä Saara Kokko (Oulun Pyrintö).

Miesten sarjassa Suomen joukkueessa puolestaan nähdään Tarmo Kanerva (Tampereen Sisu), Aaro Harju (Tampereen Sisu), Patrick Palmroth (Tampereen Sisu), Marcus Pietarinen (HIFK Gymnastics) sekä Antti Varjolaakso (Voimisteluseura Helsinki).

“PM-kilpailu on perinteinen Pohjoismaiden välinen kilpailu ja monille nuorille ensimmäinen kansainvälinen kilpailu. Miehissä varsinkin Norja on hyvin samantasoinen kuin Suomi, joten on mielenkiintoista kilpailla heitä vastaan. Suomi on perinteisesti ollut aina mukana kärkikahinoissa ja haastamassa mitaleista, joten odotamme, että jälleen kisoista tulisi mitaleja mukaan”, kommentoi miesten telinevoimistelun lajipäällikkö Kasper Holopainen.

Tarkemmat tiedot kisasta sekä sen aikatauluista löytyy täältä ja pisteet kirjataan tänne. Alla oleva aikataulu on muokattu Suomen aikaan.

Aikataulu

Lauantai 6.4.

19.10–20.55 Miehet ottelu

16.05–17.50 Naiset ottelu

Sunnuntai 7.4.

13.00 Telinefinaalit

Haku