Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Telinevoimistelua Gymnaestrada Tampere -tapahtumassa
29.11.2021

Telinevoimistelua Gymnaestrada Tampere -tapahtumassa

Gymnaestrada Tampere 2022 on neljän päivän tapahtuma täynnä satoja tunteja voimistelua, ystäviä ja festaritunnelmaa. 

Telinevoimistelija Oskar Kirmekselle voimistelun suurtapahtuma Gymnaestrada on ollut vain positiivinen kokemus. 

– Gymnaestrada antoi minulle paljon kokemusta yleisön edessä esiintymiseen. Gymnaestradassa esiintymisen jälkeen en ole enää ikinä jännittänyt kisoissa samalla tavalla kuin sitä ennen. Oli myös siistiä tutustua tapahtumassa uusiin ihmisiin, Oskar kertoo kokemuksestaan ja suosittelee Gymnaestrada-tapahtumaa jokaiselle.  

Tapahtumaviikolla Tampereen Messukeskuksessa järjestetään miesten telinevoimistelun nuorten SM-kilpailut (ke-to), luokkakilpailut sekä ikämiesten kilpasarja. Lisäksi lapsille Voimistelun superstara tarjoaa voimisteluelämyksiä ja valokeilassa oloa. 

Kaikki Gymnaestrada Tampere 2022 viikon sisällä järjestettävät voimistelutapahtumat ja -kilpailut edellyttävät tapahtumapassin ja kilpailulisenssin ostamista. 

Uusia, unohtumattomia kokemuksia kenttäohjelmista

Lajikilpailujen lisäksi, miksi et kokeilisi valmennettaviesi kanssa jotain aivan uutta. Kenttäohjelmat tarjoavat uudenlaista oheisharjoittelua, opettavat erilaisia taitoja voimistelijoille ja antavat ikimuistoisen kokemuksen.  

Miesten telinevoimisten harrastajat voivat osallistua johonkin seuraavista kenttäohjelmista. Suositeltavaa on osallistua vain yhteen kenttäohjelmaan aikataulusyystä.:  
7-12-v. Sateen jälkeen paistaa aurinko (linkki tietoihin) – voimistelu- ja yhteistyötaitoja 
7-12 v. Jos kuussa voisi tanssia (Voimistelukoulu) (linkki tietoihin) – laadukasta voimistelua oheisharjoitteluna kotisalilla 
Vain taivas rajana – akrobatiavoimistelua (yli 8v.)  (linkki tietoihin) – vauhtia, näyttäviä heittoja ja pyramideja. Uskallatko mukaan?  
Me ollaan #voimistelu -voimistelulajien yhteinen (ei ikärajaa) (linkki tietoihin
Kiertoradalla (linkki tietoihin) – kuntopallojen kanssa eri ikäisten kuntoliikkujien joukkoon 
 

Mikä Gymnaestrada? 

Gymnaestrada on liikkeen ja voimistelun supertapahtuma niille, joita liikuttaa ilo, ihmiset ja hyvä fiilis. 

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput näyttämään muuvinsa – esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. 

Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada ottaa haltuun koko Tampereen. Se tuo kaduille mukaansatempaavan sykkeen, sporttiset tyypit ja elämykset, joihin jokainen voi hypätä mukaan. Siksi Gymnaestrada on kesän liikuttavin festivaali. 

Kuinka mukaan?  

Tarkista, että seurastasi on Gymppi-yhteyshenkilö ilmoitettuna tämän listan kautta.

Jos Gymppi puuttuu, juttele aiheesta seurasi hallituksen kanssa ja ilmoittakaa seuranne Gymppi tänne niin saatte lisätietoa ja materiaalia.

Ilmoita Gympillenne miten suunnittelet urheilijoidesi kanssa osallistua Gymnaestradaan. 

Mikäli osallistutte kenttäohjelmaan, ilmoittaudu ohjaajien ja valmentajien opetuskurssille  

Innosta voimistelijat mukaan. Gympiltä saat tarvittaessa tapahtumaviesteihisi apuja. 

Haku