Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » TeamGymin ja telinevoimistelun Masters-leiriltä virtaa uuteen vuoteen – ilmoittaudu nyt!
24.11.2023

TeamGymin ja telinevoimistelun Masters-leiriltä virtaa uuteen vuoteen – ilmoittaudu nyt!

Masters-leiri on aikuisille suunnattu hyvän mielen leiriviikonloppu Vierumäellä. Leiri järjestetään 6.-7.1.2024. Ilmoittautuminen on auki 13.12. asti Lyytissä.  

Masters-leiri on TeamGymin, naisten telinevoimistelun ja miesten telinevoimistelun yhteisleiri, joka on tarkoitettu kaikille voimistelusta kiinnostuneille aikuisille.  

Leirillä harjoitellaan telinelajien tekniikoita useilla eri telineillä sekä isolla trampoliinilla. Leirille osallistuakseen ei tarvitse aiempaa kokemusta lajeista, mutta lattia-akrobatian perusteiden jonkinasteinen hallinta on eduksi. Ilmoittautuneiden toiveet otetaan huomioon leiriaikataulun suunnittelussa. 

Masters-leirillä voimistellaan ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa Vierumäen upeissa olosuhteissa Volttiareenalla. Viikonlopun aikana saadaan hiki pintaan ja pidetään hauskaa yhdessä omien Masters-joukkuelaisten ja muiden Masters-voimistelijoiden kanssa. Tälle leirille voitkin tulla mukaan yhdessä kaverin, kumppanin tai vaikka oman harrastusryhmäsi kanssa! 

”Parasta Masters-leirillä oli päästä nauttimaan jumpasta ja jakamaan rakkaus lajia kohtaan uusien ja vanhojen kavereiden kanssa. Oli kiva huomata, että liikkeet olivat vielä lihasmuistissa tallella. Ehdottomasti lähtisin uudestaan!” Kertoo edellisellä Masters-leirillä mukana ollut Satu Ylinampa. 

Leirin vastuuvalmentajana toimii Olli-Pekka Villman. Villman on kokenut aikuisurheilijoiden valmentaja ja TeamGymin maajoukkueurheilija. Yhdeksi kouluttajaksi leirille saamme myös pitkän linjan valmentajan Jarkko Harjun. Harju on HIFK Gymnasticsin miesten telinevoimistelun lajivastaava, jolla on vankka kokemus aikuisurheilusta. Harju telinevoimisteli itse yli 20 vuotta maajoukkueessa. Loput kouluttajat tarkentuvat lähempänä leiriä. 

Masters-leirillä nautitaan liikunnan ilosta ja pidetään hauskaa!

Leiri-info 

Paikka ja aika: Lauantai-sunnuntai 6.-7.1.2024  

Osoite: Urheiluopistontie 400, Vierumäki 

Aikataulu: Alustavan aikataulun mukaan leiri alkaa lauantaina aikaisintaan klo 12.00 ja loppuu sunnuntaina viimeistään klo 15.00 

Lopullinen aikataulu lähetetään ilmoittautuneille viimeistään kaksi viikkoa ennen leiriä. 

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset leirille 13.12.2023 mennessä. 

Ilmoittautuminen tehdään Lyytin ilmoittautumislomakkeella, joka löytyy myös Voimisteluliiton TeamGymin kilpaharrasteleirien nettisivuilta kyseisen leirin kohdalta. 

Hinta: Leirin hinta on 130 euroa Voimisteluliiton jäsenseurojen jäsenille ja 140 euroa muille. Leiri maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

Hintaan sisältyy valmennus, tilat, majoitus ja ruokailut. 

Ruokailu ja majoitus: Leirin ruokailu ja majoitus sisältyvät leirimaksuun. Ruokailua varten erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Leirin hintaan kuuluvat ruokailut: lauantaina päivällinen ja iltapala, sunnuntaina aamiainen ja lounas. 

Majoitumme jaetuissa huoneissa. 

Peruutusehdot: https://www.voimistelu.fi/lajit/teamgym/valmennus/leirien-ohjeet-ja-kaytanteet/ 

HUOM! Jokaisella Masters-leirin osallistujalla pitää olla voimassa oleva voimisteluharjoitukset kattava tapaturmavakuutus. Suomen Voimisteluliitto suosittelee vakuutuksellisen harrastelisenssin hankkimista. Vakuutus kattaa myös leiritoiminnan ja lisenssin myötä voi osallistua Voimistelupäivien Masters-kilpailusarjoihin. Lisenssin ostotiedot löytyvät täältä.

Lisätiedot: Kreetta Astala tgleirit@gmail.com 

Haku