Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Täysin uudenlainen tilaisuus soveltavan liikunnan ja paraurheilun valmentajille ja ohjaajille
15.04.2024

Täysin uudenlainen tilaisuus soveltavan liikunnan ja paraurheilun valmentajille ja ohjaajille

Elokuu tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia soveltavan liikunnan ja paraurheilun parissa. Täysin uusi verkostotapaaminen järjestetään yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton ja Taitoluisteluliiton kanssa.

Virkistäydy ja verkostoidu – Soveltavan liikunnan ja paraurheilun ohjaajien ja valmentajien verkostotapaaminen

Kisakallion Urheiluopisto 16.8.2024 klo 18 alkaen

Tervetuloa mukaan Soveltavan liikunnan ja paraurheilun ohjaajien ja valmentajien verkostotapaamiseen Kisakallion Urheiluopistolle! Tämä tilaisuus tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden verkostoitua voimistelun, cheerleadingin ja taitoluistelun parissa työskentelevien ammattilaisten kanssa, jakaa kokemuksia ja oppia uutta.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää herkullisen ruokailun sekä rentouttavan rantasauna elämyksen. Juomat ja majoitus ovat osallistujille omakustanteisia. Majoitus varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Tule mukaan virkistäytymään, oppimaan uutta ja luomaan arvokkaita kontakteja Soveltavan liikunnan ja paraurheilun alalla! Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Cheerleadingliiton kanssa. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa paikkasi nyt!

Alustava ohjelma (tarkka ohjelmasisältöä päivittyy tähän uutiseen kesäkuussa 2024)
klo 18-19.30 Verkostoituminen
klo 19.45 Ruokailu Rantamakasiini Bistrossa
klo 21 Rantasaunat

Ilmoittaudu tilaisuuteen klikkaamalla tästä! (aukeaa uuteen ikkunaan)

Soveltavan liikunnan verkosto

Kisakallion Urheiluopisto 17.8.2024 klo 10.00-14.30 

Soveltavan voimistelun verkosto on avoin kaikille. Tapaaminen järjestetään Special Olympics rytmisen voimistelun leirin yhteydessä ja verkostotapaamiseen osallistujilla onkin mahdollisuus päästä tutustumaan leiritoimintaan paikan päällä.

Tapaaminen toteutetaan hybridinä, mutta suosittelemme lämpimästi osallistumista livenä jolloin vuorovaikutus ja osaamisen jakaminen on antoisampaa. Etäosallistujilla ei ole mahdollisuutta osallistua leirin seuraamiseen. Tilaisuus on maksuton, mutta lounas ja mahdolliset majoitus- sekä matkakulut ovat omakustanteisia.

Tilaisuuden teemana on toiminnan käynnistämisen parhaat käytänteet. Lisäksi tilaisuudessa työstetään Voimistelun uutta strategiaa 2025. Ohjelma tarkentuu kesäkuussa 2024 tähän uutiseen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen klikkaamalla tästä! (aukeaa uuteen ikkunaan)

Samana viikonloppuna Kisakalliossa järjestetään Special Olympics rytmisen voimistelun leiri 17.-18.8.2024. Joten tulossa on oikea soveltavan voimistelun super viikonloppu!

Lisätietoja

Sini Mattila, seurakehittäjä ja soveltavan voimistelun asiantuntija
sini.mattila@voimistelu.fi
040 056 9867

Haku