Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssin valtakunnallisen leirin ilmoittautuminen on auki
19.02.2023

Tanssin valtakunnallisen leirin ilmoittautuminen on auki

Kuva: Matti Kilponen, kuvassa Sari Palmgren

Kuva: Matti Kilponen

Ilmoittaudu tanssin leirille 19.2.-19.3.2023 aikana tämän linkin kautta, linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Yksi leirin kouluttajista on Sari Palmgren

Sari Palmgren on valmistunut vuonna 2004 Teatterikorkeakoulusta Tanssitaiteen maisteriksi, jonka jälkeen hän on työskennellyt koreografina, tanssijana ja tanssinopettajana Suomessa sekä ulkomailla. Palmgren on työskennellyt eri taiteilijoiden kanssa yhteistyössä eri tanssi- ja näyttämöteosten, teatterin, tanssielokuvan, paikkasidonnaisten esitysten sekä yhteisötanssin parissa. Lapsena ja nuorena Palmgren on kilpaillut joukkuevoimistelussa ja ohjannut eri voimisteluryhmiä. Nyt Palmgren johtaa omaa tanssiryhmää Sari Palmgren & CO:ta sekä aloittaa Routa Companyn taiteellisena johtajana elokuussa 2023. www.saripalmgren.com

Tanssileirin aika ja paikka

22.-23.4.2023 Kuortaneen Urheiluopisto

Tanssileirin hinnat

Hinta Voimisteluliiton jäsenille:

 • Tanssija 148 € / hlö (Voimisteluliiton jäsenseurasta)
 • Leiriläisten mukana majoittuva valmentaja / huoltaja130 € / hlö (Voimisteluliiton jäsenseurasta)

Hinta muille kuin Voimisteluliiton jäsenille:

 • Tanssija 155 € / hlö (Ei-jäsenseurasta)
 • Leiriläisten mukana majoittuva valmentaja / huoltaja 137 € / hlö (Ei-jäsenseurasta)

Hinta sisältää leiriohjelman, opistotasoisen majoittumisen yhteishuoneissa ja ruokailut (huoltajille ei varata tanssipaikkaa ryhmäjaoista). Suomen Voimisteluliitto ei vakuuta osallistujia, vaan leirille osallistuvilla tulee olla lisenssi vakuutuksella tai oma tapaturmavakuutus voimassa. Suosittelemme osallistujille laajempaa tapaturmavakuutusta.

Ohjeita ilmoittautumiseen

 • Ilmoittajan tulee olla tanssijan/ryhmän taustaorganisaation eli Voimisteluliiton jäsenseuran tai tanssikoulun tms. edustaja, sillä lasku osoitetaan taustaorganisaatiolle
  • Taustaorganisaation edustaja voi ilmoittaa koko ryhmän kerrallaan tai perustaa ryhmän, jonka ilmoittautumislinkkiä jakaa ryhmän jäsenille, ohje tähän löytyy täältä
   • Mikäli leirille osallistutaan ryhmänä, suosittelemme ilmoittautumisen tekemistä ryhmänä toisella näistä tavoista
   • Ryhmäilmoittautumiset tulevat yhdelle laskulle
  • Taustaorganisaatio voi ilmoittaa myös yksilöilmoittautumiset
 • Ilmoittautumiset tulee tehdä ilmoittautumisajan puitteissa, viimeistään 19.3. klo 23:59
 • Lasku lähetetään ennen leiriä ilmoittautumiset tehneelle henkilölle eli taustaorganisaation edustajalle (Voimisteluliiton jäsenseuralle tai tanssikoululle tms.)
 • Leirille ei voi osallistua, mikäli lasku on maksamatta

Mahdollisuus valmentajastipendiin:

Mikäli tuot mukanasi vähintään 10 tanssijaa ja olet valmis päivittämään Voimisteluliiton laadukas lasten ohjaus -Instagram-tiliä MyDay -tyyppisesti leiriviikonlopun ajan, voit saada stipendin, jonka avulla voit osallistua ilmaiseksi leirille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi stipendin saajaksi Nea Vallinille ilmoittautumisajan puitteissa (etunmi.sukunimi@voimistelu.fi). Voimisteluliitto jakaa yhden stipendin tälle tanssin leirille.

Kenelle valtakunnallinen tanssin leiri on tarkoitettu?

Valtakunnallinen tanssin leiri on tarkoitettu kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka osallistuvat joko Stara-tapahtumiin tai Lumo-tapahtumiin tai muihin tanssin kilpailuihin sekä heidän valmentajansa. Osallistujien tulee olla vähintään 10-vuotiaita (vuonna 2013 syntyneitä) tai sitä vanhempia.

Tanssileirin sisältö

Julkaisemme lisätietoa leirin kouluttajista sekä tuntisisällöistä kevään aikana Voimisteluliiton nettisivuilla ja Tanssi – Suomen Voimisteluliitto Facebook-sivulla.

Valtakunnallisella tanssin leirillä 22.-23.4. on teemana yhdessä kohti kauden päätöskilpailuja. Leirillä on tanssiopettajan johdolla erilaisia tanssitunteja, tekniikkaa ja koreografiaa sekä akrobatiaa, kehonhallintaa ja kehonhuoltoa.

Tällä kertaa leirillä harjoitellaan myös esiintymistä ja vahvistetaan tanssijoiden yhteisöllisyyttä. Koreografiapajassa pääsee työstämään kilpailukoreografiaa kohti kauden päätöskilpailuja sparrauksen kanssa.

Leirillä käydään myös Voimistelun ja tanssin Lumo-kilpailuissa käytettyä arviointilomaketta läpi ja leiriläiset pääsevät myös kertomaan omia ajatuksiaan tapahtuman kehittämistä ajatellen.

Ilmoittautuminen tanssin leirille

Leiri-ilmoittautuminen on auki 19.2.-19.3.2023

Pääset ilmoittautumaan tämän linkin kautta, linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

 

Tiedustelut

Voimistelun kehittäjä – monimuotoinen voimistelu ja tanssi
nea.vallin@voimistelu.fi

 

 

Haku