Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssin valtakunnallinen leiri 2023
09.02.2023

Tanssin valtakunnallinen leiri 2023

Kuvassa kaksi tanssijaa

Tanssin valtakunnallinen leiri pidetään Kuortaneella 22.-23.4.2023, onhan päivät jo merkattu kalenteriin?

Yhdessä kohti kauden päätöskilpailuja

Valtakunnallisella tanssin leirillä on tällä kertaa teemana yhdessä kohti kauden päätöskilpailuja. Leirillä on tuttuun tapaan tanssiopettajan johdolla erilaisia tanssitunteja, tekniikkaa ja koreografiaa sekä akrobatiaa, kehonhallintaa ja kehonhuoltoa.

Tällä kertaa leirillä harjoitellaan myös esiintymistä ja vahvistetaan tanssijoiden yhteisöllisyyttä. Koreografiapajassa pääsee työstämään kilpailukoreografiaa kohti kauden päätöskilpailuja sparrauksen kanssa.

Leirillä käydään myös Voimistelun ja tanssin Lumo-kilpailuissa käytettyä arviointilomaketta läpi ja leiriläiset pääsevät myös kertomaan omia ajatuksiaan tapahtuman kehittämistä ajatellen.

Aika ja paikka

22.-23.4.2023 Kuortaneen Urheiluopisto

Hinta

148 € / tanssija Voimisteluliiton jäsenseurat ja 155 € / tanssija ei-jäsenseurojen tanssijat.

Mahdollisuus valmentajastipendiin

Mikäli tuot mukanasi vähintään 10 tanssijaa ja olet valmis päivittämään Voimisteluliiton laadukas lasten ohjaus -Instagram-tiliä MyDay -tyyppisesti leiriviikonlopun ajan, voit saada stipendin, jonka avulla voit osallistua ilmaiseksi leirille. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi stipendin saajaksi Nea Vallinille ilmoittautumisajan puitteissa (etunmi.sukunimi@voimistelu.fi). Voimisteluliitto jakaa yhden stipendin tälle tanssin leirille.

Kenelle valtakunnallinen tanssin leiri on tarkoitettu?

Valtakunnallinen tanssin leiri on tarkoitettu kaikille lapsille, nuorille ja aikuisille, jotka osallistuvat joko Stara-tapahtumiin tai Lumo-tapahtumiin tai muihin tanssin kilpailuihin sekä heidän valmentajansa. Osallistujien tulee olla vähintään 10-vuotiaita (vuonna 2013 syntyneitä) tai sitä vanhempia.

Osallistujien määrän ja ikäjakauman mukaan, leiriläiset jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään.

Viime leirillä oli kaksi ryhmää, nuoret ja aikuiset. Olisi mahtavaa, jos tällä kertaa saamme vielä isomman joukon leirille, ehkä myös alle 15-vuotiaita, tutustumaan toisiinsa ja nauttimaan tanssista. Kertoo voimistelun kehittäjä, Nea Vallin.

Leirille ovat tervetulleita niin Voimisteluliiton jäsenseurojen kuin ei-jäsenseurojen tanssijat ja valmentajat.

Etenkin lasten ja nuorten ryhmien kanssa leirille ovat tervetulleita myös huoltajat. Leirin kouluttajat vastaavat lajiohjelmasta, mutta muuna aikana leiriläiset ovat valmentajiensa tai huoltajiensa vastuulla.

Ilmoittautuminen

19.2.-19.3.2023 Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan, linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Pysy kuulolla

Leirin tarkempi sisältö, kouluttajat ja hinta tarkentuu alkuvuodesta 2023. Tanssin leiristä uutisoidaan voimistelu.fi / tanssi -sivustolla ja ”Tanssi – Suomen Voimisteluliitto” Facebook-ryhmässä.

Lisätietoa

Nea Vallin
Voimistelun kehittäjä – monimuotoinen voimistelu ja tanssi
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

Haku