Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssin- tai voimistelunohjaaja: haluatko mukaan pro gradu -tutkimukseen roolistasi kasvattajana?
26.09.2023

Tanssin- tai voimistelunohjaaja: haluatko mukaan pro gradu -tutkimukseen roolistasi kasvattajana?

Etsimme täysi-ikäisiä tanssin- ja voimistelunohjaajia haastateltaviksi tutkimukseen, ilmoittaudu mukaan 15.10. mennessä.

Voimisteluliiton kouluttaja, Riikka Kuusipohja, tekee pro gradu -tutkimusta ohjaajien roolista ja kokemuksista kasvattajina.

”Hei voimistelun- tai tanssinohjaaja,

olen Riikka Kuusipohja ja työstän Turun yliopistossa kasvatustieteen pro gradu -tutkielmaani. Tutkielmassani tarkastelen kasvattajuutta osana voimistelun- ja tanssinohjaajan työtä. Etsin tutkielmaani täysi-ikäisiä haastateltavia ohjaajia ja valmentajia. Voit olla kokenut ohjaaja tai vasta aloittanut. Olen kiinnostunut kuulemaan ajatuksiasi mm. kasvattajan roolista ohjaustyössäsi, eteesi tulleista haastavista kasvatustilanteista ja ohjattavien sukupuolen merkityksestä ohjaukseesi.

Haastateltavat saavat etukäteen tiedokseen teemat, joista haastatteluissa keskustellaan. Haastattelut voidaan toteuttaa yksilöhaastatteluina tai halutessasi kollegasi kanssa yhdessä. Haastattelut voidaan toteuttaa lähitapaamisina tai etäyhteyksin sopimuksen mukaan. Yksilöhaastatteluihin varataan aikaa noin 60 min, ryhmähaastatteluihin 90–120 min. Haastattelut pyritään toteuttamaan lokakuussa 2023.

Haastatteluun osallistuminen on vapaaehtoista. Tutkimusaineistoa käsitellään luottamuksellisesti ja haastattelut anonymisoidaan niin, etteivät haastateltavat ole tunnistettavissa. Haastattelut äänitetään ja aineisto litteroidaan, eli kirjoitetaan puhtaaksi. Tutkimuksen valmistuttua sekä äänitykset että litteroitu aineisto hävitetään.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla riikka.j.kuusipohja@utu.fi lokakuun 15. päivään mennessä ja sovitaan tapaaminen! Ota yhteyttä myös, jos haluat kysyä tutkielmastani tai kaipaat lisätietoja.

Mukavaa alkusyksyä toivottaen,

Riikka Kuusipohja”

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Riikkaan ja anna aikaasi tärkeän asian edistämiselle!

 

Haku