Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssillisen voimistelun syksyn leirien ilmoittautuminen aukeaa ma 20.5.2024 klo 9.00
10.05.2024

Tanssillisen voimistelun syksyn leirien ilmoittautuminen aukeaa ma 20.5.2024 klo 9.00

Tanssillisen voimistelun syksyn leirien ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 20.5.2024 klo 9.00. Leirit ovat täydellinen tilaisuus syventää tanssillista osaamista, oppia uusia tekniikoita ja kokea yhteisöllisyyden voima. Tanssillisen voimistelun yli 18-vuotiaiden leirit järjestetään Kisakalliossa 21.-22.9.2024 ja 5.-6.10.2024. Tutustu leirien sisältöihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Tanssillisen voimistelun leiri 21.-22.9.

Tule mukaan sykähdyttävälle tanssillisen voimistelun leirille, jonka ohjelma koostuu pääosin tanssillisen voimistelun tekniikka- ja koreografiatunneista. Leiri on tarkoitettu yli 18-vuotiaille keskitaso/edistyneille voimistelijoille. Leirillä nautitaan yhdessäolosta, ammattitaitoisesta ohjauksesta ja tanssillisen voimistelun liikkeen virtaavuudesta. 

Syyskuun leirillä on kaksi eri linjaa. Valitse itsellesi sopiva linja ja koe, kuinka voit ylittää itsesi ja kehittää taitojasi ainutlaatuisessa ympäristössä.

Linja 1: Dynaamista voimaa ja virtaa

Koe voimistelun dynamiikan koko kirjo Linja 1:llä, jossa pääset kokemaan monipuolista lattian käyttöä, hyppyjä ja vauhdikasta menoa. Tämä linja on suunniteltu niille, jotka nauttivat energisestä ja tehokkaasta harjoittelusta, tarjoten samalla mahdollisuuden tutkia liikkeen virtaavuutta ja syventää tanssillisen voimistelun perustaitoja myös rauhallisemman tunnelmoinnin kautta.

Linja 2: Harmonista virtaa ja hallintaa

Jos etsit lempeämpää lähestymistapaa tanssilliseen voimisteluun, Linja 2 tarjoaa juuri sen. Tässä keskitytään liikkeen hallintaan ja kehon kuunteluun ilman suuria hyppyjä ja nopeita liikkeitä. Sopiva haaste ja fyysisyys ovat läsnä, mutta tavalla, joka on turvallista ja kehittävää jokaiselle voimistelijan tasosta riippumatta.

Valitse Polkusi ja Ilmoittaudu mukaan

Kun ilmoittaudut, voit valita kahdesta linjasta itsellesi sopivamman. Pyrimme ottamaan jokaisen osallistujan toiveet huomioon ryhmiä muodostaessamme. Ryhmäjako tehdään ilmoittautumisajan päätyttyä, jolloin saamme käsityksen osallistujamäärästä kummassakin linjassa. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 20.5. klo 9.00 – 23.8.

Pääset ilmoittautumaan syyskuun leirille tämän linkin kautta https://www.lyyti.in/Tanssillisen_voimistelun_leiri_212292024_0664


Tanssillisen voimistelun hyvän olon leiri 5.-6.10.

Tule mukaan kahden päivän mittaiselle leirille, jossa yhdistyvät lempeä harjoittelu ja luonnon rauha. Leirin ohjelma on suunniteltu kaikille tanssillisen voimistelun ystäville, riippumatta aiemmasta kokemuksesta. Leirin ohjelma on väljempi ja tunnit ovat kevyempiä kuin syyskuun leirillä. 

Tunnit rakentuvat kevyempään harjoitteluun, tarjoten sinulle tilaisuuden keskittyä henkilökohtaiseen tanssillisen voimistelun tekniikan ja ilmaisun kehittämiseen. Kisakallion kauniit maisemat tarjoavat täydellisen taustan rentouttavalle leirikokemukselle. Voit nauttia luonnon rauhasta ja leirin sosiaalisesta ilmapiiristä, vaihtaa kuulumisia samanhenkisten voimisteluystävien kanssa ja luoda uusia ystävyyssuhteita. Tämä on loistava tilaisuus irrottautua arjen kiireistä ja keskittyä omaan hyvinvointiin.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 20.5. klo 9.00 – 6.9.

Pääset ilmoittautumaan lokakuun leirille tämän linkin kautta https://www.lyyti.in/Tanssillisen_voimistelun_Hyvan_Olon_leiri_56102024_1188

Leirin hinta on sama molemmille leireille:
majoittuville 179 € (sisältää leiritunnit, majoitus huoneistohotelli Katajarinne 2-3hh, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)
ei-majoittuville 159 € (sisältää leiritunnit, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas). Huomioithan, että leirimaksu tulee maksettavaksi heti ilmoittautumisen yhteydessä. 

Pe-la extrayön varauksesta voi tiedustella anne.salminen@kisakallio.fi

Lisätietoja leiristä Klara Westerlund, klara.westerlund@voimistelu.fi

Peruutusehdot
* Mikäli peruutus tehdään ennen ilmoittautumisajan päättymistä (23.8./6.9.), palautetaan leirimaksu vähennettynä 15€ toimistomaksulla.
* Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella. Leirimaksu palautetaan vähennettynä 40€ peruutusmaksulla. Peruutus tulee suorittaa ennen leirin alkamista. 

Ilman lääkärin/sairaanhoitajan todistusta peruutus ilmoittautumisajan päättymisen (23.8./6.9.) jälkeen on 100% leirin arvosta. Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten palveluiden maksamisesta.

Leiriosallistumisen peruutus tapahtuu ainoastaan ennen leirien alkua sähköisellä lomakkeella. Puhelimitse/sähköpostitse / suoraan opistolle ilmoitettuja peruutuksia ei käsitellä. Peruutuslomakkeen yhteydessä on mahdollisuus lisätä liitetiedostona lääkärintodistus. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.  

Linkki peruutuslomakkeeseen
https://q.surveypal.com/TanVo–leiriperuutukset-2024

 

Haku