Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Tanssi Cup 1 -kilpailun kunniamaininnat ja cup-pisteet
14.12.2023

Tanssi Cup 1 -kilpailun kunniamaininnat ja cup-pisteet

Tanssi Cup 1 -kilpailu järjestettiin su 10.12.2023 Mäntsälässä. Tulokset ovat nähtävillä Kisanetistä. Kisanetistä näet myös kaikki muut Tanssi Cup -kilpailujen ajankohdat, kilpailukohtaiset infot ja ilmoittautumiset.

Kunniamaininnat

Tanssin Cup -kilpailuissa tuomaristo voi jakaa myös kunniamainintoja. Kunniamaininnat julkaistaan nettisivuillamme aina kilpailun jälkeisellä viikolla, tämän linkin kautta.

Tanssin Cup-pisteet

Tanssin Cup-osakilpailuissa ikäsarjoissa voi kerätä halutessaan myös cup-pisteitä. Cup-pisteet päivitetään aina kilpailun jälkeisellä viikolla nettisivuille ja pääset lukemaan ne tämän linkin kautta.

Lisätietoa Tanssin Cup-pisteistä

Tanssin Cup-kaudella on mahdollista kerätä Cup-pisteitä ikäsajoissa (ryhmä-, duo&trio- ja soolosarjoissa) eri Cup-osakilpailusta. Mikäli ikäsarjoissa halutaan kerätä Cup pisteitä, teoksen kokoonpanon on säilyttävä ryhmissä vähintään 50% samana teoksen nimettyjen tanssijoiden osalta ja 100% soolo ja duo&trio -sarjoissa kuluvan Cup-osakilpailukauden ajan. Koreografia voi vaihtua tai muuttua Cup osakilpailukauden aikana. Koreografiakilpailu ja Stara-sarjat eivät kerrytä Cup-pisteitä.

Cup pisteisiin lasketaan kolmet korkeimmat pisteet/teos Cup-osakilpailuista, joita on yhteensä neljä. Finaali järjestetään Tanssi Cup 4 -osakilpailun yhteydessä. Tanssi Cup 4 ja Finaali -kilpailussa: Kilpailun päätyttyä järjestetään ensin Tanssi Cup 4 -osakilpailun palkintojenjako ja sitten Finaalin palkintojenjako, jossa palkitaan koko Cup -kauden kolme eniten pisteitä saanutta teosta pokaaleilla ikäsarjoittain.

Pisteitä kertyy seuraavanlaisesti:

1. sijoittunut: 15 pistettä
2. sijoittunut: 13 pistettä
3. sijoittunut: 11 pistettä
4. sijoittunut: 9 pistettä
5. sijoittunut: 8 pistettä
6. sijoittunut: 7 pistettä
7. sijoittunut: 6 pistettä
8. sijoittunut: 5 pistettä
9. sijoittunut: 4 pistettä
10. ja sitä suuremmille sijoille sijoittuneet: 3 pistettä

 

Tutustu Tanssi Cup -kilpailujen sääntöihin ja arviointilomakkeisiin tämän linkin kautta.

Haku