Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Taloudellista tukea kouluttautumiseen – SNLS:n apurahat nyt haettavissa!
22.09.2022

Taloudellista tukea kouluttautumiseen – SNLS:n apurahat nyt haettavissa!

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten ja tyttöjen liikuntakasvatustyötä. Säätiö tukee apurahoin seurojen ohjaaja- ja järjestökoulutusta. Apurahoja voi hakea vuosittain määriteltäviin kohteisiin. 

Vuoden 2023 osalta säätiön hallitus on päättänyt suunnata apurahan seuraaviin osaamisen kehittämisen kohteisiin: 
1. Voimisteluvalmentajien jatkokoulutus (2-taso) 
2. Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoiminta 
3. Seuratoimijoiden koulutussarja vapaaehtoisvoimin toimiville seuroille
4. Tanssillisen voimistelun tuomareiden koreografisen osaamisen lisääminen

Lisäksi säätiö laittaa uudelleen hakuun kaksi apurahaa (suuruus 1200€) joulukuussa 2022 alkavalle lajitutkinnolle (3-taso ja valmentajan ammattitutkinto). Näitä apurahoja voivat hakea sekä seurat, joilla on jo koulutukseen mukaan valittu valmentaja että seurat, joilla ei ole vielä koulutukseen valittua valmentajaa.

Voimisteluvalmentajien jatkokoulutukseen jaetaan apurahoja seurojen valmentajille. Apuraha ei korvaa koulutuksen osallistumismaksua kokonaan vaan osan siitä; tuki on minimissään 480€/valmentaja. Haku tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 31.10. mennessä. Apurahaa voi hakea korkeintaan kahdelle valmentajalle/seura.

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoimintaan säätiö myöntää seuroille stipendejä hankkeen kulujen osittaiseen kattamiseen. Stipendin ja Voimisteluliiton kattaman osuuden jälkeen seuroille jää hankkeesta maksettavaksi 100€-300€ omavastuuosuus riippuen seuran koosta. Lisätietoja toiminnasta löytyy nettisivuilta. Mukaan toimintaan haetaan hakulomakkeella, erillistä apurahahakemusta ei tarvita vaan apuraha myönnetään automaattisesti kaikille toimintaan mukaan valittaville seuroille. 

Linkki uutiseen

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Seuratoimijoiden koulutussarjan ja tanssillisen voimistelun tuomareiden koulutuksen osalta erillistä hakua ei ole vaan tuki suunnataan suoraan näiden toimintojen toteuttamiseen. Lisätietoja seuratoimijoiden koulutussarjasta löytyy nettisivuilta: linkki uutiseen. Tanssillisen voimistelun tuomareille koulutuksesta tiedotetaan erikseen.

Lajitutkinnon uudelleen hakuun avattuja apurahoja haetaan erillisellä lomakkeella: linkki lomakkeeseen. Huom! mikäli valmentaja ei ole vielä hakenut paikkaa Lajitutkinnolle, tulee se tehdä erillisellä lomakkeella: linkki lomakkeeseen

Lisätietoja apurahoista antaa kehitysjohtaja Heli Pekkala (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

 

Haku