Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syyskuussa juhlitaan seuratoimintaa
07.09.2023

Syyskuussa juhlitaan seuratoimintaa

neljä naista Gymnaestradassa kädet harteilla

Nyt kysellään seurojen kuulumisia ja toiveita, nostetaan esiin seuratoiminnan sankareita ja vietetään Seurapaitapäivää.

On taas se aika vuodesta, kun vipinä voimistelusaleilla käy vilkkaimmillaan. Syyskuussa onkin oiva hetki juhlistaa voimistelun keskeistä vahvuutta, seuratoimintaa. Nyt on myös sopiva aika nostaa seuran viestinnässä esille henkilöitä, jotka mahdollistavat seurojen voimistelutoiminnan toteutumisen: ohjaajia, valmentajia, työntekijöitä, hallituksen jäseniä, jne.

Mitä sinun seurallesi kuuluu?

Voimisteluliiton toimihenkilöt haluavat tietää, mitä jäsenseuroillemme kuuluu. Syyskuussa toimihenkilöt soittelevatkin seuroihin ja kyselevät kuulumisia ja seurojen toiveita liitolle. Puhelin saattaa pirahtaa varsinkin niissä seuroissa, joita ei vielä tänä vuonna ole tavattu verkostoissa ja muissa tilaisuuksissa.

Koko voimisteluyhteisö mukaan Seurapaitapäivään ti 26.9.2023

Voimisteluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 26.9. juhlitaan seurapaitapäivää ja näytetään seurarakkautta.

Haasta ja kannusta muutkin seurassasi näyttämään, kuinka suuri, vahva ja moninainen #seurasydän suomalaisessa voimistelu- ja urheiluyhteisössä sykkii.

Seurapaitapäivään osallistuminen on helppoa

  • Kaiva kaapista rakkaan seuran paita ja pue se päälle tiistaina 26.9.
  • Nappaa kuva itsestäsi
  • Postaa kuva someen tunnisteilla #seurapaitapäivä, #seurasydän ja #voimistelu ja tägää @voimistelu

Jaetaan siis seurapaitapäivän ja suomalaisen seuratoiminnan ilosanomaa somessa sydämen kyllyydestä tiistaina 26.9.! Seurapaitapäivää voi viettää treenien lisäksi niin kouluissa, kotona, toimistoilla kuin etätoimistoillakin – eli siis ihan tavallisen arjen keskellä.

Seurapaitapäivän someframet ja video Olympiakomitean materiaalipankista (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Haku