Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syyskuu on seuratoiminnan teemakuukausi
26.08.2021

Syyskuu on seuratoiminnan teemakuukausi

neljä naista Gymnaestradassa kädet harteilla

Syyskuu on voimistelun seuratoiminnan teemakuukausi, jonka aikana tuodaan esille erilaisia seuratoiminnan teemoja ja sisältöjä. Keräsimme yhteen vinkkejä, joiden avulla voimisteluseurat voivat tuoda omaa tekemistään esille syyskuun aikana.

Voimisteluviikko 30.8.-5.9.2021

Voimisteluviikko on markkinointikampanja, jonka tarkoituksena on houkutella uusia jäseniä seuroihin. Starttaa syyskausi vauhdikkaasti Voimisteluviikolla 30.8.-5.9.! Lue lisää aiheesta täältä ja osallistu!

Valmentajan päivä 25.9.2021

 

Valmentajan päivän ideana on tuoda urheiluvalmentajien arvokasta toimintaa esiin jakamalla kiitoksia sosiaalisessa mediassa ja järjestämällä pieniä yllätyksiä omille valmentajille ja ohjaajille. Kannusta myös seuran jäsenet mukaan kampanjaan! Tee kiitoksesta tai yllätyksestä somepostaus 25.9. ja käytä hashtageja #kiittikoutsi (kansainvälisesti #ThanksCoach), #beactive ja #voimistelu. Lue lisää täältä.

 

Seurapaitapäivä 28.9.2021 ja #seurasydän-kampanja

28.9. vietettävä Seurapaitapäivä kannustaa pukeutumaan töihin, kouluun ja omiin menoihin oman seuran väreihin. Ota kuva asusta ja postaa se someen #seurapaitapäivä. Näin teemme seuratoimintaa näkyväksi koko urheiluyhteisön voimin. Seurapaitapäivä on osa #seurasydän -kampanjaa, joka tuo esille seuratoiminnan merkitystä ja keskittyy syksyn ajan kutsumaan ihmiset takaisin urheiluseuratoimintaan. Seurapaitapäivän lisäksi osallistua voi esimerkiksi kertomalla somessa oman seuran hyvistä puolista ja käyttämällä kampanjan materiaaleja sekä somessa tunnistetta #seurasydän. Käytä myös oman seuran tunnistetta sekä #voimistelu! Lue lisää kampanjasta ja ota käyttöön valmiit #seurasydän-materiaalit täältä.

Tuo esiin Tähtiseura-toimintaa

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Seuratoiminnan teemakuukausi on hyvä hetki kertoa seuratoiminnan laadukkuudesta ja Tähtiseura-toiminnasta. Miten teidän seuranne voisi viestiä aiheesta jäsenille tai vaikkapa someseuraajille? Lue lisää toiminnasta täältä.

Hyödynnä kuva- ja materiaalipankit

Kaipaako seurasi kuvia tietystä lajista, soveltavasta voimistelusta tai vaikkapa lapsista? Entä lajiesittelyvideoita? Voimisteluliiton seurojen käyttöön tarkoitetun kuvapankin löydät täältä. Seuratoiminnan materiaaleja voit löytää myös Olympiakomitean materiaalipankista.

Mitä muuta?

Teemakuukauden aikana voit tuoda esille mitä tahansa seurallesi tärkeää seuratoiminnan osa-aluetta. Kuukauden aikana voit esimerkiksi kertoa seuran vastuullisuustyöstä, osallistua seuraverkostoon, tai laittaa seuratoimijat kertomaan omia ajatuksiaan seuratoiminnasta seuran IG-tarinoihin. Liitto kannustaa käyttämään kuukauden aikana erityisesti seuratoiminnan tärkeyttä esille tuovaa #seurasydän tunnistetta sosiaalisessa mediassa.

Seuratoiminnan teemaviikkoa voit seurata myös @voimistelu Instagramissa ja Facebookissa!

 

Haku