Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syksyn leirien ilmoittautuminen aukeaa ma 15.5. klo 9
28.04.2023

Syksyn leirien ilmoittautuminen aukeaa ma 15.5. klo 9

Tanssillisen voimistelun yli 18-vuotiaiden leirit järjestetään Kisakalliossa 23.-24.9. ja 7.-8.10.

Tutustu leirien sisältöihin ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Tanssillisen voimistelun leiri 23.-24.9.

Syyskuun leirin ohjelma koostuu pääosin tanssillisen voimistelun tekniikka- ja koreogafiatunneista. Leirillä nautitaan yhdessäolosta, ammattitaitoisesta ohjauksesta ja tanssillisen voimistelun liikkeen virtaavuudesta

Syyskuun leirillä on kaksi eri linjaa:

Linja 1: Virtaavaa voimaa ja vauhtia
Tämän linjan tunneilla luvassa on nimensä mukaisesti isoja hyppyjä, lattiatason käyttöä ja kaikin puolin vauhdikasta menoa, unohtamatta tietenkään aaltoliikkeiden virtaavuutta ja rauhallisempaakin tunnelmointia.

Linja 2: Lempeästi liikkuen
Tämän linjan tunneilla nautitaan tanssillisen voimistelun ominaispiirteistä ilman isoja hyppyjä ja nopeita lattialla käyntejä, mutta sopivasti haastetta ja fyysisyyttä on varmasti luvassa jokaiselle voimistelijalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan itselle sopivampi linja, ja nämä valinnat otetaan mahdollisimman hyvin huomioon ryhmäjakoja tehdessä. Ryhmien linjajaot tehdään vasta ilmoittautumisen päätyttyä, kun selviää minkä verran osallistujia on kumpaankin linjaan tulossa.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 15.5. klo 9.00 – 27.8.

Pääset ilmoittautumaan syyskuun leirille tämän linkin kautta

Tanssillisen voimistelun hyvän olon leiri 7.-8.10.

Tämän lokakuun leirin ohjelma sopii kaikille tanssillisen voimistelun harrastajille. Leirin ohjelma on väljempi ja tunnit ovat kevyempiä kuin syyskuun leirillä. Tällä leirillä on aikaa myös nauttia Kisakallion kauniista luonnosta ja vaihtaa kuulumisia voimisteluystävien kanssa.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 15.5. klo 9.00 – 10.9.

Pääset ilmoittautumaan lokakuun leirille tämän linkin kautta

Leirin hinta on sama molemmille leireille:
majoittuville 168€ (sisältää leiritunnit, majoitus huoneistohotelli Katajarinne 2-3hh, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)
ei-majoittuville 148€ (sisältää leiritunnit, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas). Huomioithan, että leirimaksu tulee maksettavaksi heti ilmoittautumisen yhteydessä. 

Perjantaina 22.9. järjestämme myös tuomariseminaarin Kisakalliossa klo 18-21. Sekä lauantaina klo 8.30-12 on tuomareilla mahdollisuus osallistua koreografiakoulutukseen. Näistä löytyy pian lisätietoja ja ilmoittautumislinkit eTaikasta!

Pe-la extrayön varauksesta voi tiedustella anne.salminen@kisakallio.fi

Lisätietoja leiristä Klara Westerlund, klara.westerlund@voimistelu.fi

Peruutusehdot
* Mikäli peruutus tehdään ennen ilmoittautumisajan päättymistä (27.8./10.9.), palautetaan leirimaksu vähennettynä 15€ toimistomaksulla.
* Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista lääkärin/sairaanhoitajan todistuksella. Leirimaksu palautetaan vähennettynä 40€ peruutusmaksulla. Perutuus tulee suorittaa ennen leirin alkamista. 

Ilman lääkärin/sairaanhoitajan todistusta peruutus ilmoittautumisajan päättymisen (27.8./10.9.) jälkeen on 100% leirin arvosta. Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten palveluiden maksamisesta.

Leiriosallistumisen peruutus tapahtuu ainoastaan ennen leirien alkua sähköisellä lomakkeella. Puhelimitse/sähköpostitse / suoraan opistolle ilmoitettuja peruutuksia ei käsitellä. Peruutuslomakkeen yhteydessä on mahdollisuus lisätä liitetiedostona lääkärintodistus. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.  

Linkki peruutuslomakkeeseen
https://q.surveypal.com/TanVo–leiriperuutukset-2023-UMe-_jQvB9wNsmAP

 

Haku