Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syksyn Conventioniin ilmoittautuminen alkaa 2.8.
28.06.2021

Syksyn Conventioniin ilmoittautuminen alkaa 2.8.

Syksyn monipuolisin koulutusviikonloppu Convention 9.-10.10. kattaa yli 30 tuntia, 20 kouluttajaa, paljon ideoita, energiaa ja iloa.  

Aikuisten linjalla lauantaina 9.10. on luvassa tehotreeniä TV:stä tutun Jori Kota-ahon johdolla. Matalan kynnyksen ja ikääntyvien linjalla on tarjolla SENIO-rivitanssia sekä monipuolinen kattaus muita tunteja. Tanssillisten tuntien ystäville tarjolla on muun muassa Elina Ahokkaan ja Riina Pekkasen vauhdikas tanssitreeni klassikoiden parista nykypäivään. Päivän ohjelmassa on myös runsaasti kehoa huoltavia tunteja.

Lasten ja nuorten linjalla sunnuntaina 10.10. on laaja kattaus ideoita lasten ja nuorten tunneille. Esittelyssä ovat Voimisteluliiton tunnit Kepparitanssi ja Perhegym. Akroshow-tunnilla on luvassa vauhtia ja huikeaa akrobatiaa. Tanssilinjalta löytyy nykytanssia, tanssin improvisaatiota sekä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta tutun Jutta Heleniuksen tekniikkatunti.

Convention järjestetään Mäkelänrinteen uintikeskuksessa Helsingissä. Samana viikonloppuna Conventionin kanssa järjestetään myös Valmentajapäivä, joka kokoaa voimistelun valmentajat uuteen Urhea-halliin lauantaina. Lisätietoa Valmentajapäivistä tulossa myöhemmin. Molempiin tapahtumiin on mahdollisuus osallistua myös striimin välityksellä. Striimilinkit ilmoitetaan osallistujille lähempänä tapahtumaa.

Ilmoittaudu edullisemmin – Convention hinnat: 

Early bird hinnat 2.8.-6.9.:
Early bird jäsenhinta 119€
Early bird ei-jäsenille 139€

Hinnat 7.9. alkaen:
Jäsenhinta 129€
Ei-jäsenille 150€

Noudatamme tapahtuman osalta viranomaisohjeistuksia. 

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.

 

 

Haku