Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Syksyllä kaksi aikuisten leiriä Kisakalliossa – varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan heti!
05.05.2022

Syksyllä kaksi aikuisten leiriä Kisakalliossa – varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan heti!

Nainen ohjaa tuntia

Tanssillisen voimistelun yli 18-vuotiaiden leirit järjestetään Kisakalliossa 24.-25.9. ja 8.-9.10.

Tutustu leirien sisältöihin ja valitse sinulle sopivampi vaihtoehto.

Tanssillisen voimistelun leiri 24.-25.9.

Tämä leiri vastaa tuttua Kisakallion leiriä. Leirin ohjelma koostuu pääosin tanssillisen voimistelun tekniikka- ja koreogafiatunneista. Leirillä nautitaan yhdessäolosta, ammattitaitoisesta ohjauksesta ja tanssillisen voimistelun liikkeen virtaavuudesta

Tällä syyskuun leirillä järjestetään viime vuoden tapaan kaksi eri linjaa:

Linja 1: Virtaavaa voimaa ja vauhtia
Tämän linjan tunneilla luvassa on nimensä mukaisesti isoja hyppyjä, lattiatason käyttöä ja kaikin puolin vauhdikasta menoa, unohtamatta tietenkään aaltoliikkeiden virtaavuutta ja rauhallisempaakin tunnelmointia.

Linja 2: Lempeästi liikkuen
Tämän linjan tunneilla nautitaan tanssillisen voimistelun ominaispiirteistä ilman isoja hyppyjä ja nopeita lattialla käyntejä, mutta sopivasti haastetta ja fyysisyyttä on varmasti luvassa jokaiselle voimistelijalle.

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan itselle sopivampi linja, ja nämä valinnat otetaan mahdollisimman hyvin huomioon ryhmäjakoja tehdessä. Leirillä on tilaa 120 voimistelijalle, jotka jaetaan neljään mahdollisimman samankokoiseen ryhmään. Ryhmien linjajaot nähdään vasta ilmoittautumisen päätyttyä, kun selviää minkä verran osallistujia on kumpaankin linjaan tulossa.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 9.5. klo 9.00 – 25.8.

Pääset ilmoittautumaan syyskuun leirille tämän linkin kautta

Tanssillisen voimistelun hyvän olon leiri 8.-9.10.

Tämän lokakuun leirin ohjelma sopii kaikille tanssillisen voimistelun harrastajille. Leirin ohjelma on väljempi ja tunnit ovat kevyempiä kuin syyskuun leirillä. Tällä leirillä on aikaa myös nauttia Kisakallion kauniista luonnosta ja vaihtaa kuulumisia voimisteluystävien kanssa.

Leirillä on tilaa 80 voimistelijalle, jotka jaetaan kahteen mahdollisimman samankokoiseen ryhmään.

Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen on avoinna 9.5. klo 9.00 – 8.9.

Pääset ilmoittautumaan lokakuun leirille tämän linkin kautta

Leirin hinta on sama molemmille leireille:
majoittuville 153€ (sisältää leiritunnit, majoitus huoneistohotelli Katajarinne 2-3hh, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)
ei-majoittuville 133€ (sisältää leiritunnit, saapumispäivänä lounas, päivällinen ja iltapala makasiinilla, lähtöpäivänä aamiainen ja lounas)

Lisätietoja leiristä Klara Westerlund, klara.westerlund(at)voimistelu.fi

Peruutusehdot
Kuluton peruutus on mahdollista ennen leirin virallisen ilmoittautumisajan päättymistä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen kuluton peruutus on mahdollista vain lääkärintodistuksella. Peruutus tulee suorittaa ennen leirin alkamista. Maksupalautuksissa vähennetään 15€ toimistomaksu. Ilman lääkärintodistusta peruutus ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen on 100% leirin arvosta. Saapumatta jääminen (no show) laskutetaan varauksen koko arvosta. Varaaja on vastuussa varauksensa mukaisten ’palveluiden maksamisesta. Leiriosallistumisen peruutus tapahtuu ainoastaan ennen leirien alkua sähköisellä lomakkeella. Puhelimitse/sähköpostitse / suoraan opistolle ilmoitettuja peruutuksia ei käsitellä. Peruutuslomakkeen yhteydessä on mahdollisuus lisätä liitetiedostona lääkärintodistus. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.  Linkki peruutuslomakkeeseenhttps://q.surveypal.com/TanVo–leiriperuutukset-syksy-2022

Haku