Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) koulutusapurahojen haku vuodella 2024 on avattu
28.09.2023

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) koulutusapurahojen haku vuodella 2024 on avattu

Kouluttaja ohjaa perheliikuntaa

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön (SNLS) tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten ja tyttöjen liikuntakasvatustyötä. Säätiö tukee apurahoin seurojen ohjaaja- ja järjestökoulutusta. Apurahoja voi hakea vuosittain määriteltäviin kohteisiin. Hakuaikaa jatkettu 15.11. asti!

Vuoden 2024 osalta säätiön hallitus on päättänyt suunnata apurahan seuraaviin osaamisen kehittämisen kohteisiin: 
1. Voimisteluvalmentajien ja -ohjaajien jatkokoulutus (2-taso) – haku keväällä 2024
2. Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoiminta – haku avattu
3. Seuratoimijoiden koulutussarja – ei erillistä hakua
4. Ohjaajien ja valmentajien koulutussarja erilaisten liikkujien kohtaamiseen ja ohjaamisen soveltamiseen – ei erillistä hakua
5. Avusta oikein koulutusten tukeminen – ei erillistä hakua

Voimisteluvalmentajien jatkokoulutukseen jaetaan apurahoja seurojen valmentajille ja ohjaajille. Haku koskee syksyllä 2024 alkavia koulutuksia, joissa kohderyhmänä ovat tanssillisen voimistelun valmentajat, joukkuevoimistelun kilpa- ja harrastesarjojen valmentajat sekä lasten ja nuorten ohjaajat. Haku avataan keväällä 2024, hausta tiedotetaan Voimisteluliiton nettisivuilla.

Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoimintaan säätiö myöntää seuroille stipendejä hankkeen kulujen osittaiseen kattamiseen. Stipendin ja Voimisteluliiton kattaman osuuden jälkeen seuroille jää hankkeesta maksettavaksi 100€-300€ omavastuuosuus riippuen seuran koosta. Lisätietoja toiminnasta löytyy nettisivuilta. Mukaan toimintaan haetaan hakulomakkeella 15.11.2023 mennessä, erillistä apurahahakemusta ei tarvita vaan apuraha myönnetään automaattisesti kaikille toimintaan mukaan valittaville seuroille. 

Linkki uutiseen

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Seuraavista tukikohteista ei ole erillistä hakua:

  • Seuratoimijoiden koulutussarja: liitto järjestää vuoden 2024 aikana seuratoimijoille neljä koulutusta käsittävän koulutussarjan. Koulutukset järjestetään SNLS:n tuella ja ne ovat seuroille maksuttomia. Linkki koulutuksista kertovaan uutiseen.
  • Erilaisten liikkujien kohtaaminen ja ohjaamisen soveltaminen: liitto järjestää vuoden 2024 aikana kolme ohjaajille ja valmentajille suunnattua koulutusta, joiden teemana on erilaisten liikkujien ohjaaminen. Koulutukset järjestetään SNLS:n tuella ja ne ovat jäsenseurojen ohjaajille ja valmentajille maksuttomia.
  • Avusta oikein -koulutukset: liitto järjestää vuoden 2024 aikana ohjaajille ja valmentajille neljä Avusta oikein -koulutusta. Koulutukset järjestetään SNLS:n tuella ja ne ovat jäsenseurojen ohjaajille ja valmentajille maksuttomia.

Koulutuksista tiedotetaan Voimisteluliiton nettisivuilla ja niiden ilmoittautuminen aukeaa eTaika koulutusrekisteriin syksyn 2024 aikana.

Lisätietoja apurahoista antaa kehitysjohtaja Heli Pekkala (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

 

Haku