Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Starttaa Tähtiseuraksi 2021!
04.12.2020

Starttaa Tähtiseuraksi 2021!

Voimisteluliitto järjestää vuonna 2021 tukiohjelman lasten ja nuorten kilpaseuroille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään toimintaansa Tähtiseura-ohjelman laatutekijöiden mukaisesti. Ohjelma sisältää mukana olevien seurojen yhteisen aloituksen Zoom-etäyhteydellä, seurakehittämistä tukevia tehtäviä ja etäklinikoita, seurakohtaisen sparraustuokion sovitusta aiheesta joko lähitapaamisena tai esim. Zoom- tai Teams-etäyhteydellä sekä Tähtiseura-auditoinnin seuran niin halutessa. Seuralle nimetään Voimisteluliitosta yhteyshenkilö tukemaan prosessia. 

Edellä mainitut palvelut ovat seuralle maksuttomia. Seura varaa tilat mahdolliselle lähitapaamiselle ja vastaa tilan kustannuksista. 

Jokainen seura etenee omassa Tähtiseura-prosessissaan oman aikataulunsa mukaisesti, valitsee omat kehittämisen painopisteensä ja päättää, haluaako osallistua Tähtiseura-auditointiin. Kehittämisprosessiin voi osallistua, vaikkei tähtäimessä olisi Tähtiseura-laatutunnus. 

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Lisää Tähtiseuraohjelmasta Olympiakomitean sivuilta.

Hae mukaan oheisella lomakkeella 31.1.2021 mennessä. Linkki hakulomakkeeseen.

Lisätietoja tiina.saulila(a)voimistelu.fi .

Haku