Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Stara-tapahtuman arvi-koulutus siirtyy sähköiselle oppimisalustalle
09.09.2021

Stara-tapahtuman arvi-koulutus siirtyy sähköiselle oppimisalustalle

Uudistunut arvi-koulutus

Voimisteluliiton koulutuksia on siirtynyt sähköiseen oppimisalusta Priimaan vaiheittain. Nyt on tullut aika päivittää myös Stara-tapahtuman arvi-koulutus uudelle tasolle vastaamaan Voimistelun strategiaa ja lanseeraammekin uudistuneen koulutuksen elokuun alussa.

Mitä Arvi-koulutus sisältää

  • Voimistelukoulun leikkivarjo-ajatuksen eli osaat kertoa mikä on Voimistelukoulu ja kenelle se on tarkoitettu
  • Tietoiskun voimistelun vastuullisuudesta
  • Yleiskatsauksen erilaisista Stara-tapahtumista ja niiden luonteesta
  • Arviointilomakkeiden erot ja niiden täyttäminen
  • Arvioimisen harjoittelua videoiden ja kuvien kautta
  • testiä

Stara-tapahtuman arvi-koulutus

 

Turvallinen harrastusympäristö sekä lapsilähtöinen ja positiivinen pedagogiikka ovat merkittävässä roolissa Voimistelukoulussa toimintaa. Stara-tapahtuma ja sen arvi-koulutus nivoutuukin tiiviisti Voimistelukoulun alle 12-vuotiaiden toimintaan. Priima-oppimisympäristössä tapahtuvan verkkokurssin tavoitteena on lisätä lasten kanssa toimivien ohjaajien ja valmentajien yhteistä ymmärrystä laadukkaasta lasten voimistelusta olipa kyse harjoitusten ohjaamisesta tai Stara-tapahtumaan osallistumisesta.

 

Imoittaudu kurssille tästä!

 

Kenelle ja miten ilmoittaudun
Stara-tapahtuman arvin verkkokurssi on suoritettavissa paikasta ja ajasta riippumatta Priimassa. Kurssin voivat suorittaa kaikki arviksi haluavat voimisteluseurojen ohjaajat/valmentajat/lasten vanhemmat tai muuta vapaaehtoiset. Kurssille pääseminen edellyttää kirjautumisen Etaikaan ja ilmoittautumisen ko. kurssille. Kurssin suoritettuaan osallistuja saa heti kurssista todistuksen ja voi toimia arvina tapahtumissa. Lisäksi osallistuja saa myöhemmin merkinnän Hoikan opintorekisteriin.

 

Ilmoittautumisessa tulee ottaa huomioon viive eli ilmoittautumisen jälkeen kurssi avautuu seuraavana päivänä. Kurssista Priima-järjestelmästä tuleva viesti voi mennä roskapostiin, joten tarkistathan sen ennenkuin otat yhteyttä. 

Kurssin hinta on 10 €/voimisteluseuran jäsen ja kurssi laskutetaan seuralta jälkikäteen. Kurssimaksulla katetaan järjestelmästä aiheutuvat kulut sekä varmistetaan laadukas ja ajanmukainen sisältö.  

 

HUOM, aiemmin suoritetut pätevyydet toimia Arvina pysyvät voimassa eli muutos koskee uusia 1.9 koulutukseen osallistujia.

Kysy rohkeasti lisätietoja: Satu Åkerlundilta (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi)

Haku