Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » SNLS:n apurahat osaamisen kehittämiseen nyt haettavina
21.09.2021

SNLS:n apurahat osaamisen kehittämiseen nyt haettavina

Suomen Naisten Liikuntakasvatussäätiön tarkoituksena on edistää Suomen Voimisteluliiton tekemää naisten ja tyttöjen liikuntakasvatustyötä. Säätiö tukee apurahoin seurojen ohjaaja- ja järjestökoulutusta. Apurahoja voi hakea vuosittain määriteltäviin kohteisiin. 

Vuoden 2022 osalta säätiön hallitus on päättänyt suunnata apurahan seuraaviin osaamisen kehittämisen kohteisiin: 
1. Voimisteluvalmentajien jatkokoulutus (2-taso) 
2. Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoiminta 
3. Lajitutkinto (3-taso ja Valmentajan ammattitutkinto); haku keväällä 2022

Voimisteluvalmentajien jatkokoulutukseen jaetaan apurahoja seurojen valmentajille. Apuraha ei korvaa koulutuksen osallistumismaksua kokonaan vaan osan siitä. Haku tapahtuu erillisellä hakulomakkeella 7.11. mennessä. Apurahaa voi hakea korkeintaan kahdelle valmentajalle/seura. Koulutus toteutetaan vuonna 2022 tanssillisessa voimistelussa ja joukkuevoimistelussa (suunnattuna kilta- ja harrastesarjojen joukkueiden valmentajille). 

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Laatua lapsuusvaiheeseen -tutortoimintaan säätiö myöntää seuroille stipendejä hankkeen kulujen osittaiseen kattamiseen. Stipendin ja Voimisteluliiton kattaman osuuden jälkeen seuroille jää hankkeesta maksettavaksi 300€ omavastuuosuus. Lisätietoja toiminnasta löytyy nettisivuilta. Mukaan toimintaan haetaan hakulomakkeella, erillistä apurahahakemusta ei tarvita vaan apuraha myönnetään automaattisesti kaikille toimintaan mukaan valittaville seuroille. 

Linkki uutiseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Linkki hakulomakkeeseen (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) 

Lajitutkinnon osalta apurahat tulevat hakuun keväällä 2022. Koulutus alkaa marras-joulukuussa 2022 ja tällä hakuajan muutoksella halutaan antaa seuroille aikaa päätöksentekoon valmentajien lähettämisestä tähän vuoden mittaiseen ja kustannuksiltaan korkeahkoksi nousevaan koulutusprosessiin. 

Lisätietoja apurahoista antaa kehitysjohtaja Heli Pekkala (etunimi.sukunimi@voimistelu.fi). 

Uutista muokattu 1.11. hakuajan osalta

Haku