Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Sisu ja Suvi mukaan Gymnaestradaan
01.12.2020

Sisu ja Suvi mukaan Gymnaestradaan

Maskottimme Sisu ja Suvi ovat olleet jo monessa mukana. Vuoden 2015 World Gymnaestrada Helsingissä oli heidän ensimmäinen suurtapahtumansa ja jumppakärpänen puraisi oikein kunnolla. Se sai iloiset kaverimme innostumaan voimistelutapahtumien mahtavasta tunnelmasta ja niin heidät nähtiin myös vuonna 2018 Turun Gymnaestradassa. Nyt kaverukset odottavat kovasti seuraavaa voimisteluväen suurtapahtumaa, ja Tampereen Gymnaestradan päivät 9. – 12.6.2022 onkin jo merkitty isolla kalenteriin.

Sisu ja Suvi kutsuvat kaikki voimisteluseurat kautta maan ja voimistelijat, sekä harrastajat että huiput näyttämään muuvinsa Tampereelle. Aurinkoiset maskottimme vinkkaavat toimimaan seurassa näin:

1. Tehdään seurassa päätös lähteä mukaan
2. Valitaan seuralle Gymppi-yhteyshenkilö, joka kokoaa joukot, tiedottaa ja organisoi
3. Ilmoitetaan Gymppi liitolle, ja varmistetaan näin, että saadaan tietoa ja materiaaleja
Ilmoita Gymppi tästä.
4.Innostetaan seuran ohjaajat ja valmentajat mukaan
5.Innostetaan seuran voimistelijat mukaan
6.Laaditaan suunnitelma osallistumiseen esim. ohjaajat ja salivuorot, omat ohjelmat ja/tai osallistuminen yhteisohjelmiin, yhteistyömahdollisuudet paikkakunnan muiden seurojen kanssa, vanhempainillat, markkinointi, matkakassan kartuttamismahdollisuudet.

”Ohjaajille ja valmentajille Gymnaestrada tarjoaa tavoitetta tulevaan kauteen. Gymnaestradassa ryhmä pääsee kilpailemaan ja esiintymään. Gymnaestrada tarjoaa yhteisöllisyyttä, mahdollisuuden näkyä ja kuulua, tavata kollegoita ja tuttuja, oppia uutta, saada ideoita ja inspiraatioita – pitää hauskaa”, vinkkaa Sisu.

”Voimistelijoille Gymnaestrada on huikea, ikimuistoinen elämys. Yhteinen kesäretki ja kauden päätös kivalla porukalla. Gymnaestradassa pääsee nauttimaan voimistelusta ja liikunnasta, viihtyy taatusti ja saa uusia kavereita, iloa ja innostusta. Ja voi nauttia myös Tampereen tarjoamista mahdollisuuksista esim. maauimalasta tai huvipuistosta”, hehkuttaa puolestaan Suvi.

”Niin, ja voimistelun 125-juhlavuoden huipennushan tapahtuu koko voimisteluväen kesken Tampereella, että nähdään siellä”, kutsuvat Sisu ja Suvi vielä yhteen ääneen.

Haku