Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Seuratoimija, laskutustiedot kuntoon!
12.10.2022

Seuratoimija, laskutustiedot kuntoon!

Tietokone, jolla selataan Hoikaa

On aika tarkistaa, että verkkolaskutustietonne on seuranne osalta oikeassa paikassa ja oikeassa muodossa seuran Hoikassa, jotta Voimisteluliiton laskuja / e-Taikan koulutuslaskuja voidaan lähettää verkkolaskuina.

Huomaathan, että myös niiden seurojen, jotka ottavat laskut vastaan vain sähköpostitse, tulee lisätä laskutuksen vastaanottajan sähköpostiosoite uuteen paikkaan, Hoikan asetuksiin, koulutusten laskuja varten.

Toivomme että teette oman seuran osalta tämän pikaisesti – tietojen päivitys vie vain hetkisen ja ohjeet löydät alta.

Pyydämme, että kaikkien seurojen osalta tiedot ovat Hoikassa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.12.2022. Laskutuksen tietojen puuttuminen vaatii manuaalista lisätyötä laskujen lähetyksessä. Tämän takia tulemme 1.1.2023 lähtien lisäämään kaikkiin koulutuksen laskuihin 25 euron laskutuslisän, jos laskutustietoja ei ole seuran Hoika-asetuksiin vietynä.

Siirry tästä päivittämään seuran laskutustiedot (aukeaa uuteen ikkunaan)

Kaupan päälle uusi ominaisuus koulutusrekisteriin: Seuraa seurasi kouluttautujia!

Uudessa koulutusrekisterissä seurojen on mahdollista seurata käytyjä koulutuksia erillisen raportin kautta. Linkit raporttiin luodaan seurakohtaisesti seuran tilatessa tunnukset. Jokaiselle seuralle luodaan yhdet tunnukset, joilla seuran nimeämä henkilö pääsee hakemaan raportin eTaikasta.

Tilaa linkki täyttämällä lomake klikkaamalla tästä (aukeaa uuteen ikkunaan)

Seurojen tunnuksia raportin lukuun luodaan parin viikon välein, eli raportti ei seuralle tule heti sen tilauksen jälkeen.

Haku