Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Seura – Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!
12.01.2024

Seura – Ehdota kuukauden aikuisten liikuttajaa!

Nostetaan aikuisten liikuttajat esille! Voimisteluliitto valitsee keväällä 2024 kolme kuukauden aikuisten liikuttajaa.
 
Ketkä aikuisten liikuttajat palkitaan keväällä 2024?

Nyt voit ehdottaa esimerkiksi oman seurasi ohjaajaa kuukauden aikuisten liikuttajaksi tämän linkin kautta! Valitsemme kolme kuukauden aikuisten liikuttajaa kevään 2024 aikana.

Ohjaaja, joka innostaa aikuiset liikkumaan

Ehdota seurasi esimerkiksi ryhmäliikunnan, aikuisten voimistelulajin/tanssin ohjaajaa tai perheliikunnan ohjaajaa, joka on mielestäsi onnistunut innostamaan aikuisia liikkumaan.

”Kiitos kaikille ohjaajille meidän seuroissa ympäri Suomea, teette valtavan merkityksellistä työtä! On ollut ilo lukea myös seurojen lähettämiä hakemuksia kuukauden aikuisten liikuttajista, niistä huokuu ylpeys omiin ohjaajiin.” Voimistelun kehittäjä Nea Vallin iloitsee.

Mitä hakemuksessa kysytään?

Kyselylomakkeessa kysytään ehdotettavan kuukauden aikuisten liikuttajan nimi ja seura sekä minkälaista ryhmää/ryhmiä hän ohjaa. Lisäksi perustelut, miksi hän olisi hyvä kuukauden aikuisten liikuttajaksi. 

”Selkeästi suurin liikuntamuoto jäsenseuroissamme on ryhmäliikunta. Seurat tarjoavat laadukkaita tunteja, kiitos siitä kuuluu kaikille ohjaajille. Ryhmäliikuntatunneilla käy usein työikäisiä aikuisia, mutta myös nuoria ja ikääntyviä. Eli myös määrällisesti nämä meidän aikuisten liikuttajat tekevät valtavan merkityksellistä työtä”, Vallin jatkaa.

 

Lisätietoa kuukauden aikuisten liikuttajasta saa voimistelun kehittäjältä:
Nea Vallin
etunimi.sukunimi@voimistelu.fi

 

Haku