Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun tuomarikysely
27.09.2021

Rytmisen voimistelun tuomarikysely

Olympiadin vaihtuessa kaikki rytmisen voimistelun tuomarit uusivat tuomarikortin ja myös uusilla tuomaritoiminnasta kiinnostuneilla toimijoilla on mahdollisuus päästä mukaan koulutuksiin.

 

Alustavasti rytmisen voimistelun tuomarikoulutukset keväällä 2022 järjestetään seuraavasti:

14.-16.1. tai 28.-30.1. Tasot I ja II

12.-13.2. (tai 19.-20.2.) Taso III, Startti 1 (Startti 2 tuomarit voivat osallistua II – tason koulutukseen)

 

Kyselyn tarkoituksena on saada tietoa uomarikoulutuksista kiinnostuneiden tuomareiden määrästä ja myös kansainvälisen Brevet – tuomarikoulutuksen suorittamisesta kiinnostuneiden tuomareiden määrästä.

Lyhyessä kyselyssä seuroja pyydetään arvioimaan eri tasoille osallistuvien tuomareiden määrää. Tuomari voi myös vastata kyselyyn itse (jolloin toivottavaa on, ettei seura laske samaa tuomaria mukaan omaan arvioonsa).

 

Linkki tuomarikyselyyn: https://www.lyyti.fi/questions/f93abba888

Vastauspyyntö jo torstaihin 30.9.2021 mennessä. Kyselyyn vastaaminen ei vielä sido mihinkään, ilmoittautumiset avataan erikseen myöhemmin.

 

Tuomarikoulutuksista tiedotetaan tarkemmin heti,, kun Kansainvälinen Voimisteluliitto FIG on vahvistnut kansainvälisen koulutusaikataulun. Kotimaan tuomarikoulutuksiin ovat tervetulleista myös valmentajat (tuomarikokeen suorittaminen ei ole pakollista, mikäli tuomarikorttia ei halua).

 

Haku