Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun syksyn kisakausi käynnistyy Cluj-Napocassa
12.07.2023

Rytmisen voimistelun syksyn kisakausi käynnistyy Cluj-Napocassa

Rytmisen voimistelun World Challenge Cup kisataan tulevana viikonloppuna 14.–16.7.2023 Cluj-Napocassa, Romaniassa.

Suomea kilpailussa edustavat sekä naisten maajoukkue että yksilöedustaja Emmi Piiroinen (OVO). Joukkue kilpailee Cluj-Napocassa ensimmäistä kertaa uudella kokoonpanolla, johon kuuluu Nea Kapiainen (SVS Vantaa), Anni Olkkonen (Elise Gymnastics), Anastasiia Polishchuk (Elise Vantaa), Alisa Karpenko (Elise Gymnastics), Elisabeth Jamil (OVO) ja Lia Kallio (OVO). Joukkuetta valmentavat Larisa Gryadunova ja Iryna Klymenko.

”EM-kilpailun ja loman jälkeen olimme leirillä Valenciassa, Espanjassa. Siellä aloitimme valmistautumisen syyskaudelle nostamalla fyysistä kuntoa. Ohjelmia on hieman muutettu, ja valmistautuminen on hyvässä vauhdissa kisakautta ja MM-kilpailua varten. Cluj-Napocan kilpailu on tärkeä etappi ennen MM-kilpailua, joten toivomme kisassa hyviä harjoitustasoisia suorituksia. Kansainvälisen kisakokemuksen saaminen on myös tärkeää, sillä urheilijat ovat nuoria”, valmentaja Gryadunova kertoo.

Maailmancupin karsinnat on jaettu kahdelle päivälle. Yksilöt voimistelevat perjantaina pallo- ja vanne-ohjelmansa, ja lauantaina karsintoja jatketaan keila- ja nauhaohjelmien merkeissä. Joukkuekilpailussa viiden vanteen karsinta kisataan perjantaina ja pallonauhaohjelman karsinta lauantaina. Sekä yksilöiden että joukkueiden välinefinaalit voimistellaan sunnuntaina.

Lisätietoa kilpailuista ja tarkemmat aikataulut löydät täältä.

Aikataulu

Perjantai
Iltapäivä: yksilöiden pallo-ohjelman ja vanne-ohjelman karsinta
Ilta: joukkueiden vanneohjelman karsinta

Lauantai
Iltapäivä: yksilöiden keila-ohjelman ja nauha-ohjelman karsinta
Ilta: joukkueiden nauha-pallo-ohjelman karsinta

Sunnuntai
13:00-13:32 yksilöiden vannefinaali
13:37-14:09 yksilöiden pallofinaali
14:15-14:55 joukkueiden vannefinaali
15:25-15:57 yksilöiden keilafinaali
16:02-16:32 yksilöiden nauhafinaali
16:40-17:20 joukkueiden nauha-pallofinaali

Haku