Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun syksyn avoimet leirit
16.08.2021

Rytmisen voimistelun syksyn avoimet leirit

16.8.2021Rytmisen voimistelun syksyn avoimet leirit järjestetään Kisakallion urheiluopistolla seuraavasti:

1) Syksyn avoin leiri 4.-5.9.2021. Leiri on avoin kaikille ikäluokille, alkaen vuonna 2013 syntyneistä aina naisiin asti.  Leiri alkaa lauantaina 4.9. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 5.9. klo 16.00.Ilmoittautuminen  23.8. klo 23:55 mennessä tämän linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Rytmisen_voimistelun_syksyn_avoin_leiri_4592021_1361

 

Leirin hinta on 125€. Laskun saat ilmoittautumisen ilmoittautumisen yhteydessä. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen: päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas).2) Lasten avoin leiri 13.-14.11.2021.  Leiri on tarkoitettu vuosina 2011 – 2014 syntyneille voimistelijoille. Leiri alkaa lauantaina 13.11. klo 11.00 ilmoittautumisella ja lounaalla ja päättyy sunnuntaina 14.11. klo 13.00 lounaaseen. HUOM! Myös pre-nuorten ja nuorten ikäiset 2010 – 2007 syntyneet voimistelijat voivat ilmoittautua tälle leirille. Ryhmäjaoissa huomioidaan ikä.

 

Ilmoittautuminen 8.10. mennessä tämän linkin kautta: https://www.lyyti.in/Rytmisen_voimistelun_lasten_avoin_leiri_7834

Mahdollisia vapaita paikkoja muun ikäisille voimistelijoille voi tiedustella lajipäälliköltä (sähköposti uutisen lopussa).

Leirin hinta on 130€. Laskun saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen: lounas, päivällinen, iltapala, aamupala ja lounas). 

 

Molempia leirejä koskevaa tietoa: 

Valmentajina toimivat ammattitaitoiset kotimaiset valmentajamme. Monipuolisessa leiriohjelmassa painotetaan perusvoimistelutaitoja ja akrobatiaa sekä välinetekniikkaa..


Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Peruutusehdot:  Kisakallion peruutusehtojen mukaisesti (poikkeukselliset ehdot koronatilanteesta johtuen) yksittäisen voimistelijan on mahdollista peruuttaa osallistuminen sairastumisen, karanteenin tai koronatestituloksen odotuksen vuoksi seuraavin ehdoin: Mikäli peruutus tulee leiripäivänä, on maksu 45€. Jos peruutus tehdään viimeistään leiriä edeltävänä päivänä, ei kustannuksia tule. 

Kaikki peruutukset tulee tehdä alla olevan tämän linkin kautta:

PERUUTUSLINKKI

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

 

 

Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja. Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 100€ / vuorokausi.

Ilmoittautumislinkit:

Syyskuun leiri: https://www.lyyti.in/Rytmisen_voimistelun_syksyn_avoin_leiri_4592021_1361

Marraskuun leirihttps://www.lyyti.in/Rytmisen_voimistelun_lasten_avoin_leiri_7834

Valmentajan ollessa estynyt tulemaan leirille (tai muussa erityistilanteessa), voi tarvittaessa huoltaja osallistua ja ilmoittautua samojen linkkien kautta. Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, joten suosituksena on, että voimistelijat osallistuvat leirille ensisijaisesti valmentajan kanssa. Mahdolliset tiedustelut lajipäälliköltä sähköpostitse emma.tast(at)voimistelu.fi.Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta. TERVETULOA!

Haku