Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun Special Olympics leiri 18.-20.6.2021
11.05.2021

Rytmisen voimistelun Special Olympics leiri 18.-20.6.2021

Rytmisen voimistelun avoin Special Olympics leiri järjestetään 18.-20.6.2021 Kisakallion urheiluopistolla. Seuraamme koronavirustilannetta tiiviisti ja mikäli leiriä ei ole mahdollista järjestää turvallisesti vielä kesäkuussa, on vaihtoehtoinen ajankohta leirille 4.-5.9.2021.

 

Leiri alkaa perjantaina 18.6. klo 18.00 ja päättyy sunnuntaina klo 12.00.

 

Leiri on suunnattu kaikille yli 8 – vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka liikkuvat jo tällä hetkellä jonkun voimisteluseuran soveltavassa/erityisrytmisen voimistelun ryhmässä. Tervetulleita ovat myös lapset ja nuoret, jotka ovat kiinnostuneita lajista, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa seuraa, jossa harrastaa tavoitteellisesti rytmistä voimistelua. Leirillä niin vasta-alkajat, kuin myös pidempään lajissa mukana olleet voimistelijat pääsevät tutustumaan lajiin ja kehittämään omia taitojaan rytmisessä voimistelussa. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti lajitaitoja ja ryhmässä toimimista sekä käydä läpi kilpailuohjelmia. Kouluttajina toimivat sekä suomalaiset valmentajat ja tuomarit että kansainvälinen kouluttaja.


Leirille tulevan lapsen tai nuoren tulisi pystyä itse toimimaan perusaskareissa (syöminen, hygienia, pukeutuminen, lääkityksen ottaminen). Mikäli lapsi tai nuori ei pärjää näissä askareissa yksin, on tärkeää, että mukana on huoltaja/avustaja. Leirille on myös tulossa valmentajia, jotka auttavat huoltajilta tulleiden ohjeiden mukaisesti.

Leirin hinnat ja osallistujatyypit:
Valitse osallistujatyypiksi rooli, jossa ensisijaisesti olet osallistumassa leirille (esimerkiksi avustaja). Myöhemmin kyselyssä on toivottavaa ilmoittaa myös muut roolit, joissa olet osallistumassa (esimerkiksi osallistun myös valmentajana).
Voimistelijat 180€ / 2 vrk sis. valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen iltapala, aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, aamupala, lounas)
Huoltajat, avustajat 180€ / 2 vrk sis. majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen iltapala, aamupala,lounas, päivällinen, iltapala, aamupala, lounas)
Valmentajat 180€ / 2 vrk sis. leirisisällöt, majoituksen ja ruokailut (ensimmäisestä päivästä alkaen iltapala, aamupala, lounas, päivällinen, iltapala, aamupala, lounas)

Kaikkien osallistujien (voimistelijat, valmentajat, huoltajat/avustajat ja Mari Mieskosen kanssa sovitut kouluttajat) ilmoittautuminen 11.5.2021 alkaen 25.5.2021 mennessä tämän linkin kautta:

https://www.lyyti.in/Rytmisen_voimistelun_Special_Olympics__leiri_182062021_8804

 

Laskutus ja peruutusehdot:
Leirimaksu laskutetaan poikkeuksellisesti ilmoittautumisajan päätyttyä, kun on varmaa, että leiri voidaan koronavirustilanne huomioiden turvallisesti järjestää. Peruutusehdot ovat seuraavat:

Osallistumisen voi perua ilmoittautumisajan päätyttyä ja kun leirin järjestäminen on varmistunut, vain lääkärintodistuksella. Voimisteluliiton peruutusmaksu on 15€ toimistomaksu. Kisakallio peruutusehtojen mukaisesti yksittäisen voimistelijan on mahdollista peruuttaa osallistuminen sairastumisen, karanteenin tai koronatestituloksen odotuksen vuoksi seuraavin ehdoin: mikäli peruutus tulee leiripäivänä, on maksu 45€. Jos peruutus tehdään viimeistään leiriä edeltävänä päivänä, ei kustannuksia tule.


PERUUTUS TÄMÄN LINKIN KAUTTA.


Jokaisen osallistujan tulee itse vastata vakuutusturvastaan leirin aikana.

Lisätietoja leiristä mari.mieskonen(at)hotmail.com. Tervetuloa leireilemään KIsakallioon!

Lue lisää rytmisen voimistelun Special Olympics toiminnasta nettisivuilta.

 

Kuva: Tanja Korpela

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.
Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

Haku