Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmän kehitystyö käynnistyy
10.05.2021

Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmän kehitystyö käynnistyy

Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmän kehitystyö käynnistyy toukokuussa 2021 ja kokonaisvaltaisesti uudistettu järjestelmä otetaan käyttöön elokuussa 2022. Uudistuksen tavoitteena on kehittää kilpailujärjestelmää vastaamaan paremmin nykyisiä tarpeita ja harrastajamääriä, ja jotta jokainen voimistelija voisi kilpailla ikä- ja taitotasolleen sopivassa sarjassa huomioiden pitkäntähtäimen yksillölliset tavoitteeet. Toive kilpailujärjestelmän uudistamisesta on noussut seurakentältä mm. ”Rytmisen tulevaisuuden tiekartta – seuraprosessin” yhteydessä ja rytmisen voimistelun LAR on priorisoinut kehittämistyön käynnistämisen tälle vuodelle.

 

Kilpailujärjestelmän uudistusprojekti etenee lajin kehittämisryhmän (LAR) johdolla liitteessä kuvatun alustavan aikataulun mukaisesti.


Tervetuloa mukaan rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmän kehitystyöhön

LAR kutsuu kaikki kilpailujärjestelmän uudistamisesta kiinnostuneet valmentajat sekä seuratoimijat yhteiseen zoomissa järjestettävään kilpailujärjestelmän uudistuksen kick-off tilaisuuteen tiistaina 25.5.2021 klo 19:30-20.45. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tapahtuu Lyytin kautta. Ilmoittaudu 21.5.mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ilmoittautumisajan päätyttyä.


Tilaisuus toteutetaan työpajana, johon voit valmistautua pohtimalla seuraavia kysymyksiä:

  • Mitkä asiat toimivat nykyisessä järjestelmässä hyvin? Mistä on pidettävä kiinni?
  • Mitkä ovat suurimpia kehityskohteita? Koskevatko ne jotain tiettyä kilpailumuotoa tai -tyyppiä?
  • Miten saamme järjestelmästä monipuolisen ja motivoivan niin harrastajille kuin kilpatasolle pyrkiville huomioiden kaikki kilpailumuodot (yksilöt, duot/triot ja joukkueet)?
  • Miten kehittäisit merkkijärjestelmää?


Mikäli et pääse osallistumaan tilaisuuteen, mutta haluat antaa panoksesi kehitystyöhön, voit lähettää vastaukset kysymyksiin LAR:n kilpailutoiminnasta vastaavalle (Johanna Vikkula, johanna.vikkula[at]hotmail.com). Kick-off tilaisuuden lisäksi LAR tulee osallistamaan valmentajia sekä seuratoimijoita myös syksyn leirityksen ja kilpailujen yhteydessä, jotta uudistuksesta saadaan mahdollisimman toimiva sekä kannustava.

 

Katso myös rytmisen voimistelun nykyisen kilpailujärjestelmän kuva.

Special olympics rytmisestä voimistelusta lisätietoja täältä.

 

Mukavaa kesän odotusta sekä tsemppiä virtuaalisille kilpailukentille!

Haku