Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmä uudistuu
05.04.2022

Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmä uudistuu

Päivitys 12.4.2022: infotilaisuuden tallenne on julkaistu ja löytyy alla olevan linkin kautta samasta kansioista, kuin muu materiaali.

Rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmä uudistuu!

Syksyllä 2022 rytmisen voimistelun kilpailujärjestelmä muuttuu. Ikäkausi-, luokkanousu- ja välinekisat poistuvat ja käyttöön tulee yksi yhtenäinen kilpailujärjestelmä, jossa kilpaillaan ikäsarjoissa tason ja tavoitteiden mukaan. Lajin kehittämisryhmä (LAR) on valmistellut muutosta vuoden 2021 aikana ja kuullut kenttää ajatusten ja toiveiden suhteen sekä LAR:n ulkopuolisia lajiasiantuntijoita on konsultoitu. Uudessa kilpailujärjestelmässä kilpaillaan ikäsarjoittain, 8v-naiset. Jokainen ikäsarja on jaettu tasoihin, joten jokaisella voimistelijalla on sarja, missä kisata uuden järjestelmän sisällä. Uudistus koskee yksilöitä, joukkueita ja duo/trioja. Nettisivuilla väliaikaisessa materiaalipankissa (kuvat.fi) on julkaistu uusi kilpailujärjestelmä-excel, josta löytyy kaikki tarvittava tieto, kuten aiemminkin. 

Uudistuksesta järjestetään tiedotustilaisuus zoomissa maanantaina 11.4. klo 20.00.

Linkki: https://us02web.zoom.us/j/87120693915  / Meeting ID: 871 2069 3915

Toivomme, että mahdollisimman moni valmentaja, tuomari ja lajin parissa toimiva pääsisi paikalle, kun LAR esittelee ja läpikäy uuden järjestelmän. Tilaisuudessa saa esittää kysymyksiä, mikäli sellaisia herää ja on toivottavaa, että kysymykset esitetään vasta tiedotustilaisuudessa eikä etukäteen esim. sähköpostilla. Näin vältymme ylimääräiseltä työltä, kun mahdollisesti samoja kysymyksiä herää muillakin toimijoilla.

Mikäli et itse pääse tiedotustilaisuuteen eikä seurastasi pääse kukaan muu paikalle, niin kysymyksiä voi lähettää 11.4. jälkeen sähköpostilla lajin kehittämisryhmän kilpailutoiminnan vastaavalle, Johanna Vikkulalle johanna.vikkula(at) hotmail.com. Tiedotustilaisuus nauhoitetaan ja linkki julkaistaan infon jälkeen. Erillistä ilmoittautumista tilaisuuteen ei ole.

Tervetuloa!

Haku