Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun joukkueiden ja duo/triojen SM-kilpailut voimistellaan 26.11. Espoossa
23.11.2022

Rytmisen voimistelun joukkueiden ja duo/triojen SM-kilpailut voimistellaan 26.11. Espoossa

Rytmisen voimistelun SM-kilpailut kisataan tulevana viikonloppuna 26.11. Espoossa. Mestaruudet voimistellaan naisten ja nuorten joukkuekilpailujen lisäksi myös naisten ja nuorten duo/trio-sarjoista.

Rytmisen voimistelun lajipäällikkö Emma Tast kommentoi tulevia kisoja:

– Kisassa mukava määrä osallistujia sekä SM-sarjoissa että myös muissa sarjoissa. Mukana on voimistelijoita 8-10-vuotiaiden ikäluokasta alkaen. On hienoa, että kiinnostus joukkueita ja duoja/trioja kohtaan on lisääntynyt, ja osallistujia on mukana näin monesta seurasta ja eri puolilta Suomea. Odotan mielenkiintoista päivää ja hyvää kisatunnelmaa!

SM-kisojen lisäksi lauantaina voimistellaan myös pre-nuorten ja lasten osalta sekä joukkueiden että duojen/triojen ikäkausikilpailun merkeissä. Espoossa järjestetään myös Stara-tapahtuma, joka on 7–12-vuotiaille voimistelijoille suunnattu tilaisuus esiintyä ja näyttää kauden aikana opittuja taitoja yleisölle.

Kisamatolla tullaan näkemään voimistelijoita useista eri seuroista, sillä tapahtumaan osallistuu voimistelijoita peräti 16:sta eri seurasta. Aiempiin vuosiin verrattuna mukana on myös muutama uusi seura.

Aikataulu 27.11.

klo 12:00–13:30 SM-joukkueet, prenuorten joukkueet
klo 13:45–15:15 lasten joukkueet A
klo 16:15–18:00 SM duot/triot
klo 18:15–19:15 Ikäkausikilpailu: duo/triot, joukkueiden B-sarjat
palkintojenjako

Tuloksia voi seurata Kisanetin kautta.
Voimisteluliitto tiedottaa tuloksista kisapäivän päätteeksi. 

Kuva: Naisten maajoukkue. Kuvaaja Heikki Mitikka.

Haku