Hyppää sisältöön
Home » Uutiset » Rytmisen voimistelun avoin syysleiri Kisakallion Urheiluopistolla
01.07.2024

Rytmisen voimistelun avoin syysleiri Kisakallion Urheiluopistolla

Rytmisen voimistelun syksyn avoin leiri järjestetään Kisakallion urheiluopistolla 7.-8.9.2024. Ilmoittaudu mukaan 12.8.2024 mennessä!

Leiri alkaa lauantaina 7.9. klo 15.30 ilmoittautumisella ja päivällisellä ja päättyy sunnuntaina 8.9. klo 15.00. Leiri on tarkoitettu kaikille ikäluokille vuonna 2016 syntyneistä aina senioreiden ikäsarjaan asti. 

Leirin hinta on 136€. Hinta sisältää valmennuksen, majoituksen ja ruokailut (päivällisen, iltapalan, aamupalan ja lounaan). Kisakalliossa on kahvio, josta voi ostaa evästä kotimatkalle

Voimistelijoiden ja valmentajien (valmentajan ollessa estynyt huoltajan) ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta 12.8.2024 mennessä.

Ilmoittautuminen

Monipuolisessa leiriohjelmassa painotetaan perusvoimistelutaitoja ja balettiharjoittelua, akrobatiaa ja välinetekniikkaa. Valmentajilla on myös mahdollisuus kysyä neuvoa voimistelijoiden ohjelmiin tuomaritunnilla.

Lisäksi leirin aikana on mahdollisuus osallistua merkkijärjestelmän timanttitestiin. Timanttitestiin erillinen ilmoittautuminen valmentajan/seuran yhteyshenkilön toimesta tämän linkin kautta 26.8. mennessä.

Valmentajina leirillä toimivat mm. maajoukkueen valmennustiimiin kuuluva balettivalmentaja Klara Kodra, kokenut kouluttaja ja valmentaja Ege Soidla ja rytmisen voimistelun maajoukkueessa Suomea edustaneita urheilijoita.

Ota mukaan normaalit harjoitusvarusteet, kaikki rytmisen voimistelun välineet, yöpymistarvikkeet ja oma pyyhe (vuodevaatteita ei urheiluopistolla tarvita), sisäkengät ja sään mukaiset ulkoiluvarusteet. Tarkemman leiriohjelman saat paikan päällä.

Huomioittehan, että kaikilla seuroilla / ryhmillä tulee olla mukana valmentaja (tai valmentajan estyessä huoltaja) huolehtimassa voimistelijoista harjoitusten ulkopuolella. Koska Kisakallion majoituskapasiteetti on rajallinen, toivomus on, ettei samasta seurasta mukana ole montaa huoltajaa. 

Valmentajille viikonloppu on hyvä tilaisuus kehittää omaa osaamistaan, tavata muiden seurojen valmentajia ja jakaa kokemuksia! Valmentajan/huoltajan hinta on 136€.

Peruutusehdot ja peruutuslinkki

Peruutusehtojen mukaisesti peruutus on mahdollista ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.​

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen peruutus on mahdollista vain todistuksella (lääkärin / sairaanhoitajan.)  Peruutus tulee tehdä ennen leirin alkamista. Leirin alkamisen jälkeen tulleita peruutuksia ei käsitellä ja maksu on 100%. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tehdyistä peruutuksista, joista ei ole todistusta, veloitetaan maksu 100%.  Maksupalautuksen yhteydessä veloitetaan Voimisteluliiton toimistomaksu 15€.​

Leiriosallistumisen peruutus tapahtuu ainoastaan sähköisellä lomakkeella ennen leirin aloitusta. Puhelimitse/sähköpostitse ilmoitettuja peruutuksia ei käsitellä. Peruutuslomakkeen yhteydessä on mahdollisuus lisätä liitetiedostona lääkärintodistus. Ilmoitetut peruutusehdot ovat edelleen voimassa.

PERUUTUSLINKKI

Osallistujien tulee itse vastata omasta vakuutusturvastaan leirien aikana.

 

Lisätietoja: lajipäällikkö Emma Tast emma.tast(at)voimistelu.fi (lomalla 6.8.2024 asti)

Leiriä koskevissa käytännön asioissa lisätietoja kannattaa kysyä ensisijaisesti omalta valmentajalta!

Haku